hategame logo
BioWare търси луут дизайнер на Anthem
пуснато на 17 април 2019 от pseto
anthem 25
Ако Anthem имаше по-добра луут система, то несъмнено много от недъзите на заглавието щяха да бъдат подминати. Но в настоящото си състояние играта получи куп критики за този ключов свой аспект.

Е, явно EA все още не са се отказали все още от BioWare, понеже в момента се търси луут дизайнер на Anthem. Точната позиция е „главен дизайнер на системите“, като основната му задача е да се занимава със създаване на механики за справедлива и достатъчна на брой плячка за геймърите.

Естествено ще отнеме известно време, докато се наеме човек и докато той (или тя) влезе в час. Но пък това може да се приеме и като добра вест – че Anthem ще се поддържа в обозримото бъдеще.

А може би ще видим и някой значителен пач или безплатен експанжън, с който да се „прероди“ заглавието?

Anthem попадна в рубриката хейт ревюта на сайта. Доколкото заглавието имаше и своите положителни страни, то цялостната му недовършеност си личеше прекалено много.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
20 април 2019
Те ги критикуват че т.н. "road map" на Anthem е лъжа, пък те си търсят хора за луут системите..... 5 години си клатили краката, пък сега търсят хора.....
pseto avatar
pseto
21 април 2019
То беше ясно, че това няма да бъде изпълнено. Особено и като гръмнаха скандалите. А и нали четохме тея 5 години какво е било правено... предимно корпоративни типове са си мерели пишките.

Все пак за мен това е светлина в края на тунела - означава, че може да се види някой ден изцяло преработена версия на Anthem. Ако EA не реши да дръпне шалтера. Макар че най-малкото Star Wars: The Old Republic показва, че един проект може да се прероди... тъй че кой ли знае.

darkblue avatar
darkblue
23 април 2019
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл