hategame logo
Cyberpunk 2077 без мулти
пуснато на 23 март 2018 от pseto
cyberpunk 2077 1
Изглежда е почти сигурно, че Cyberpunk 2077 няма да има мултиплейър. Поне подобен извод можем да си направим от думи на Адам Кицински, един от двамата шефове на разработчиците CD Projekt Red.

Те идват пред акционери в компанията. От тях разбираме, че новото отроче на студиото ще има „дълбок ролев геймплей с акцент на историята за сингъл плейър без никакви микроплащания и скрити такси, също като The Witcher 3”.

Естествено към Кицински се задават и въпроси дали това означава, че няма да има мултиплейър. Неговият отговор е, че „CD Projekt Red обмислят абсолютно всичко възможно“. Но пък е рано да се говори за каквото и да е в момента.

Естествено ако студиото предложи изцяло сингъл преживяване няма да е никак изненадващо. Все пак това е нещото, с което познаваме компанията. А и отдавна е ясно, че Cyberpunk 2077 ще е в духа на The Witcher 3 – голям отворен свят и ролев геймплей, залагащ на историята. Единствено сетингът ще е sci-fi, не фантастичен. Тъй че налично мулти ще е особена изненада.

Но кога ще научим повече? Най-накрая?

Вероятно на E3, който по традиция се провежда през юни. CD Projekt Red ще участват на гейм събитието, макар и да пазят в дълбока тайна какво ще покажат там.

Коментари
NeonLight avatar
NeonLight
24 март 2018
Като сме на Cyberpunk вълна ето два steam ключа:
Shadowrun Returns: CBXA3-7C5PB-9AVNN
Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut : CYNXH-VW58E-NZXI8
Ключовете са от humblebundle, притесненията са излишни .
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
25 март 2018
Не виждам никакъв смисъл защо трябва да има мултиплеър.
@NeonLight Благодарим ти за добрият жест от твоя страна! Ще pass-на, понеже едва ли ще ги играя, но дано попаднат в правилните ръце.
Macks avatar
Macks
26 март 2018
Благодарности и от мен, майкар че и аз ще пропусна, но определено препоръчвам, който вземе ключовете да ги изиграе - определено много добри игри.
pseto avatar
pseto
27 март 2018
Аз единия Shadowrun май го имам, трябва да си погледна акаунта като се върна от работа, че много ме дразнят стоте верификации на Steam. Ама другата ако някой не я взел ще си я чопна, мерси за кодовете.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл