hategame logo
Cyberpunk 2077 с първи геймплей
пуснато на 28 август 2018 от pseto
cyberpunk 2077 3
Как ще изглежда Cyberpunk 2077? CD Projekt Red ни даде отговор на въпроса снощи. С близо 50 минути от заглавието. Който ни представя множество различни аспекти от играа.

Сред които създаването на персонаж. Геймплей. Части от историята. Ъпгрейди на героя. И други.

Особено добро впечатление прави виртуалния свят – който изглежда адски мащабен и изпълнен с живот от видеото под статията.

От друга страна на моменти Cyberpunk 2077 прилича прекалено много на просто един от немалкото RPG шутъри, които виждаме днес.

Но сега идва големия въпрос – кога ще видим играта в продажба? При положение, че CD Projekt Red ни представят толкова геймплей вече дали няма да е през 2019 година?

Коментари
Skygleam avatar
Skygleam
28 август 2018
Това ще върви с невероятните синематични 24 кадъра на Playstation 5 през 2020-та.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
28 август 2018
Изтрит коментар
Skygleam avatar
Skygleam
28 август 2018
Използвали са контролер на "ПеЦе" - в машината им е GeForce GTX 1080Ti.
pseto avatar
pseto
28 август 2018
Което все пак води до логичния въпрос - защо, по дяволите, правят презентации с джойстик в случаи, в които очевидно доста яки PC-та са отговорни за рендерирането.
nightwarrior avatar
nightwarrior
29 август 2018
До колкото знам, щото е по-плавна картината при видеозаписа. Няколко ютюбъра преди време обясняваха, че като правят геймплей си играят с мишка, но когато записват презентация - представяне на мод и т.н. ползват джойстици, щото можело по-бавно и плавно да се движи камерата. Все пак на джойсика движението по осите е фиксирано, а при мишката има значение и ръчни инпут.
Предполагам, че и тука е била няква такава идеята.
pseto avatar
pseto
30 август 2018
Да, вероятно, особено при моментите, в които кинематично се оглежда пейзажа. Предполагам, че с мишка няма да е чак толкова интуитивно да се направи нещо подобно, въпреки че съм се заигравал преди години с подобни неща и не е някаква ядрена физика да ходиш и движиш мишката бавно. Може би просто си е цяла култура да се ползва джойстик в днешно време, която аз още не мога да прегърна изцяло, конкретно пък за FPS-та (както съм казвал много пъти). И кинематично или не ми изглежда супер дървено като някой тръгне да се цели така.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
28 август 2018
Изтрит коментар
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
28 август 2018
Изтрит коментар
sauron93 avatar
sauron93
28 август 2018
Бях готов да я хейтна. После потърсих инфо и се говори за мега голям и жив свят десижънмейкинг как да изпълним мисиите и други неща и си казах че ще и дам шанс.
pseto avatar
pseto
28 август 2018
То и от видеото това изглежда най-впечатляващото. Реално в The Witcher 3 примерно живият свят беше най-якото нещо и многото неща за правене плюс "изгубването" в него - тръгваш да вършиш едно и след 3 часа се оказва, че си свършил пет други странични неща, но не и онова, което си тръгнал да правиш. За мен това е есенцията на игрите с отворен свят. Щото иначе и Вещера си е фентъзи като фентъзи, а бойната система... си е бойна система като бойна система, реално тази в единицата се отличаваше доста в някои свои аспекти, доста повече от тази в другите две игри.

Ще очаквам играта, амаа... пуцалката все пак малко стерилна ми идва.

vldir avatar
vldir
28 август 2018
Цялата игра само в града ли ще бъде? Ако е така няма да е гот.
pseto avatar
pseto
28 август 2018
То изглежда достатъчно голям градът, пък и сигурно ще има някакви такива уж "селски" отворени зони, тъй че не мисля, че ще е проблем. По-скоро ми е интересно как ще се оптимизира за машини, които не са супер висок клас, щото с тея тълпи... още се сещам в The Witcher 3 как в градовете PC-то, което наистина си беше с неособено добра карта тогава, яко се задъхваше. По яко имам предвид почти слайдшоу на моменти.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
28 август 2018
Изтрит коментар
Veluvian avatar
Veluvian
29 август 2018
Всичко си е на мястото според мен, особено за хората, които харесват киберпънк естетиката. Повечето от нещата, които ще разчупват геймплея и ще варират в зависимост от решенията ни са по - скоро обяснени с думи и обещания, отколкото показани, но ще видим финалния резултат. Все пак считам че поляците вече имат опита и ресурса да го направят. Велика игра трябва да се получи.
igra4 avatar
igra4
29 август 2018
Ако Рокстар не изкарат нещо, когато излиза тази игра, то Кибърпънк 2077 ще е игра на годината. Точно подобни игри, ако и се окаже велика трябва да се хвалят. А някви зомбита хвалят Халфеца 2 като мн велика игра пълен смях
sauron93 avatar
sauron93
29 август 2018
Aз си чакам фалоут 76 и ред деад 2 пък каквото ще да става . А тая игра дали има мулти , не съм чул че ще има ? Ако не ,бързо ще писне .
darkblue avatar
darkblue
29 август 2018
GTA Deus Ex . Не е лоша играта но, някак си не ме грабна. Ще се пробва ще се види. Оглеждах се за съдия дред ама не го срещна в блока в който живее. Тва пък с рикоширащите куршуми малко като на wanted филма.
pseto avatar
pseto
30 август 2018
То ако се замислим геймплеят на The Witcher 3, сам по себе си, не е нещо толкова впечатляващо, че да направи играта GOTY и толкова култова. Бих казал всичко останало. Геймплеят е на прилично-адекватно ниво, но не е най-най-най-важното. В този ред на мисли смятам, че CD Projekt Red могат да направят онова, което се иска от тях.

Въпреки че има и една друга много пипкава ситуация, за която се замислих докато гледах видеото - как ще се справят CD Projekt Red в един свят, който е изцяло техен? Понеже едно е да имаш някакъв солиден гръбнак като Вещерската вселена, който ти дава доста солидна опора и поле за доразвиване, а съвсем друго - да сътвориш нещо от нищото.

darkblue avatar
darkblue
31 август 2018
Става, става, стига да имат ресурси и подходящите хора които знаят какво и как да го направят
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл