hategame logo
Days Gone - видео за виртуалния свят
пуснато на 21 април 2019 от pseto
days gone 1
Почти дойде времето за премиерата на Days Gone. Тя ще се случи само след пет дни, ако трябва да сме точни.

Поради която причина виждаме ново видео за играта, налично под статията. За какво иде реч?

Клипчето е посветено на света на Days Gone. Както бихте се уверили ни очаква мащабен и пълен с опасности пейзаж, въртящ се около пореден апокалиптичен вирус, почти унищожил света.

Days Gone ще се появи на 26 април само за PS4.

Коментари
igra4 avatar
igra4
21 април 2019
Голяма битка за GOTY ще е измежду Days Gone, TLOU 2 и Death Stranding.
LethianDream avatar
LethianDream
22 април 2019
Може би между първите две, не очаквам Death Stranding да излезе тази година. А и Киберпънка ако случайно се появи коледно, ще отнесе всички като куцо пиле домат
HighFist avatar
HighFist
22 април 2019
За съжаление, дълбоко се съмнявам, че Киберпънк ще излезе тази година.
vldir avatar
vldir
22 април 2019
Петък е почивен ден, таман за играта.
Freenod avatar
Freenod
22 април 2019
Аз само се надявам от speedy,да не ми забавят пратката,че работят само до 14h. в петък
nightwarrior avatar
nightwarrior
22 април 2019
Би трябвало да нямаш проблеми, преордъра ми на RDR2 с тях дойде на деня преди обед. Пак може би зависи отъде си, знам ли.
Freenod avatar
Freenod
22 април 2019
Силно се надявам,че преордъра съм го направил още преди 2 месеца А уж не съм фен на зомби жанра
nightwarrior avatar
nightwarrior
22 април 2019
Аз затова се въздържам. Ще изчакам малко ревюта. Единствената зомби игра де ми допадна беше Даинг Лайт.
igra4 avatar
igra4
22 април 2019
Новия dying light 2 ще е як. Единицата някой ден трябва да я довърша, но тука играта като качество е доста над dying light.
hyper avatar
hyper
23 април 2019
Доста от хората, които я набараха вече и заиграха часове, не са особено въодушавени, на мен от първите трейлъри ми е малко generic, та май няма да е особен претендент за GOTY, ама успех дето се вика.
lyubohar avatar
lyubohar
23 април 2019
Да, то даже и от видеото горе се вижда, че е доста generic. Тоз тип на всеки 2 минути обяснява "това не е правено досега"; а буквално всичко, което видях, сме играли в други игри, че някои елементи и преди 10 години. Проблемът на хората, които правят игри, е че нямат време да играят игри Но ако има яка атмосфера и е красива, както изглежда, бих поцъкал малко.
igra4 avatar
igra4
23 април 2019
Какво ново и невиждано очакваш да се прави в open world игра, при това постапокалиптична дай твои идеи.
Има някой интересни хрумвания, които ги няма при останалите, другото е полирано мн добре. Научили една дума generic и я повтарят.
За мен всички игри на From са generic на които се празните. Dеmon Souls беше нещо ново и всичко след него е generic едно и също с тук там сменен сетинг, както със Секиро, тоест по вашата логика ако цъкам Demon Souls всичко друго е същото. Най generic са юбишитските лайна.
BundyBari avatar
BundyBari
23 април 2019
Играта може и да е яка, може и да е фейл, същото важеше и за Sekiro, преди да излезе. Не знам как някой хора дават крайни оценки, без да са изиграли играта... то по тази логика и The Last of Us е била generic, игри със зомбита е имало отдавна
lyubohar avatar
lyubohar
23 април 2019
Ами тогава шишкото да каже "това е правено хиляда пъти, но ние го направихме по-добре". А не "това не е правено досега", щото подобни изказвания дразнят всеки с опит в гейминга повече от година. На From игрите не съм видял някой dev да е излязъл и да е казал, че са открили топлата вода. И никой никъде не е казал, че играта не е добра или няма да бъде добра.
pseto avatar
pseto
26 април 2019
Игрите на From със сигурност се отличават прилично една от друга, със сигурност Dark Souls-овете, Bloodborne и Sekiro са доста по-различни една от друга, отколкото да кажем три open world игри на Ubisoft, примерно Ghost Recon Wildlands, Watch Dogs 2 и някой Far Cry, дето се объркваш коя какво беше.

Но има една друга уловка - From правят игри от едно време, от които пазарът не е пренаситен. Зомбита видяхме много във всякакви варианти и те вече са скучни и трябва време за почивка. В този ред на мисли самата игра може да не е толкова лоша, но когато е същото като 10 други пуснати наскоро игри, то ще се усети като посредствена или зле. Заради това "яхването на вълната" винаги крие рискове.

Ама - ще видим, днес излиза играта. Може и да е окей.

toti avatar
toti
23 април 2019
abe ako igrata e napravena kakto trqbva nqma problem...na men malko mi prili4a na dead rising s teq glutnici ot zombita koeto si beshe i adski skuch4noto
v tazi igra,no se nadqvam tuka da e po interesno,ama shte vidim kakvo shte izleze
pepito avatar
pepito
23 април 2019
абеее, аман от разни зомбо-апокалиптични истории, вече е толкова банално и омръзнало
LethianDream avatar
LethianDream
23 април 2019
Зависи как е поднесена историята- примерно на The Last of Us историята е страхотна, а зомбитата са като добавък. Days Gone вероятно ще се стреми натам, но едва ли ще постигне силния наратив на TLOU. Очаквам по-скоро да бъде някъде в златната среда между Dying Light и Dead Island, с елементи на Mad Max (ъпгрейд на мотора). Иначе си прав, има много други сетинги, които може да се ползват, но най-лесното е по прокараната пътека, за да има максимални продажби. Малко са компаниите като CD Project или вътрешните на Сони (Сони Санта Моника), които могат да си позволят да изкарат на пазара каквото искат и то да бъде купувано независимо дали е фентъзи, фантастика, киберпънк или зомби история.
toti avatar
toti
23 април 2019
the last of us e druga rakiq...tiq ku4etata sa maistori v tova otnoshenie za tova ne se i sumnqvam 4e 2ta chast shte bude oshte po golqma bomba...shte bude mazalooooo
pepito avatar
pepito
23 април 2019
TLOU е една от игрите в "зомби жанра" ако мога така да го нарека, дето много ме подразни - винаги в тия игри има едни ефтини похвати - примерно отваряш врата или завиваш зад ъгъл или някакъв друг уж неочакван от играча момент - изкача зомби и те захапва и следва QTE.. направо ми се порвръща от това, а в тия игри го има на килограм в минута и е тоооолкова изтъркано че няма накъде повече, тотално прецаква атмосферата, геймплея и интереса ... дори и да съм видял нещо интересно да ме развълнувало и изведнъж една такава случка ме връща в реалността че играя поредната посредствена игра
pseto avatar
pseto
26 април 2019
То The Last of Us е добър, защото е списан добре и има страхотна актьорска игра и кинематография, това със сигурност малко студия го могат. The Last of Us можеше да не е със зомбита, можеше да е киберпънк с роботи или де да знам, можеше да се развива в днешно време в някоя следвоенна зона и зомбитата да са заменени с нещо различно и вероятно пак щеше да си е добра игра.

@pepito, геймплеят на The Last of Us си беше средна ръка, имаше ги клишетата, а онова, което ще запомня най-вече от геймплея е "намери дъската наоколо и я постави, за да преминеш до следващата сграда". Но пък супер много хора за пръв път се докосваха до електронна игра с The Last of Us, заради което обичайни неща бяха описвани като супер велики и отзивите бяха далеч по-положителни, отколкото ми се струваше, че трябва да са.

hyper avatar
hyper
23 април 2019
Не е просто да повтаряме generic - игри с отворен свят, оцеляване (редовно от зомбита), трето лице, залагане на капани, рпг елементи, прочувствен главен персонаж и уж тегава история - такава игра имаше едва ли не всяка година от 2010-а насам. Моторът и тоновете зомбита на екрана са нещо по-свежо, да, но повечето елементи са правени преди. Zelda BotW направи нещо по-различно с формулата с начина на прекосяване и различните биоми. Dragon's Dogma също имаше свежи идеи като катерене на чудовищата тип Shadow of the Colossus и AI съотборници, които колкото повече куествате заедно, толкова по-умни стават в това да знаят как да се бият и да предупреждават, Mad Max имаше конвоите, които нападаш, не е като да няма идейни игри от жанра. Не че искам да фейлне играта, напротив, ама нещо твърде много елементи сме виждали преди.
А за From-ските игри почти няма игри с този геймплей с queueing actions, който не позволява mindless spam, малко игри имат толкова twisted dark fantasy с нива, които не са пълни с противници, за да се усещат повече като по-реалистични места, отколкото като гейм нива, особено Bloodborne, дето представлява cosmic horror-а е най, ама най-далече от дженерика, понеже има 5 кадърни игри на кръст в тази насока like ever. Също и не се сещам за много игри с по-отворени светове на японска тематика, но и тя (Секиро) ми изглеждаше малко generic в началото, но после се отвори и заблестя, току-виж Days Gone е нещо такова.
pseto avatar
pseto
26 април 2019
Аз лично не виждам по презумпция нищо лошо в игри, които са "повече от същото", защото от някаква гледна точка всичко в гейминга е повече от същото. Особено пък ако играеш игри от примерно 2 десетилетия или повече. Моди идват, моди си отиват, разни неща се забравят и после се завръщат. Като при дрехите и прическите. Рядко се измисля нещо "наистина ново". Супер, супер рядко. Но в игрите и всяко друго изкуство е най-важно как е реализирано нещо.

Marvel's Spider-Man колко новости имаше в жанр? Не 0, а сигурно -0. Не само това, бойната система е толкова преекспонирана, че даже вече излезе от мода. Но все пак Marvel's Spider-Man си беше идеална игра.

Тъй че и Days Gone може да е добре. Въпросът е не дали играта включва банални и вече виждани стотици пъти механики... а дали е бездушна. Щото бездушните игри вече нямат спасение.

bojosan avatar
bojosan
27 април 2019
Спайдерман беше толкова идеална че повече от 20% не можах да мръдна,тъпа на гъз.Секирката не съм я и почвам,не искам и да ги видя тия садизми с мечове все едно и също от камара години си повтарят, абе всичко е тотален шит, заебал съм го гейминга отдавна, писна ми да давам по 120 кинта за нещо дето го играя един час и го оставям.
igra4 avatar
igra4
27 април 2019
Е, ама TLOU 2 ще я харесаш и играеш
bojosan avatar
bojosan
27 април 2019
И умрел да съм,от гроба ще стана за да я мина.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл