hategame logo
Death Stranding с близо 50 минути геймплей
пуснато на 13 септември 2019 от pseto
death stranding gameplay
Death Stranding се сдоби с 48-минутно видео по-рано през седмицата. То беше показано на Tokyo Game Show, като е озвучено изцяло на японски от Хидео Коджима - създателят на заглавието. Така мнозина от нас могат единствено да гледат картинките от видеото, без да разбират какво се говори.

Едно е сигурно - голяма част от близо 50-те минути не изглеждат чак толкова интересно. Темпото е пешеходно, като тук-таме трябва да намерим начин да прекосим река или да извадим стълба, за да преминем през две планини или да се качим на някой склон.

Все пак има две секции с битки, една от които с бос. С други думи Death Stranding няма да е изцяло пешеходна игра. Но очевидно акцентът на обикалянето ще е сериозен. И не е ясно дали няма да доскучае на мнозина от нас.

Death Stranding очакваме на 8 ноември само за PS4. Доколкото имаше силни намеци и за PC версия на играта, то такава още не е обявена.

Коментари
igra4 avatar
igra4
15 септември 2019
Такива като теб, Псе, които нямат търпение играта да свърши или нонстоп да има екшън, определено няма да я харесат, отсега я слагай в хейта😀
pseto avatar
pseto
15 септември 2019
Поне рекламата на Death Stranding не е фалшива - казват ти, че ще имаш пешеходен симулатор и туйто. Така, като съм подготвен психически, кой знае.
lyubohar avatar
lyubohar
15 септември 2019
То си има екшън бая - на едно място за малко да му падне кашона от гърба. Сърцето ми подскочи, пу-пу...
pseto avatar
pseto
15 септември 2019
Е, можеш да уринираш и да замеряш лошите с кашоните, които носиш. Това си е GOTY по модерен стандарт.
lyubohar avatar
lyubohar
15 септември 2019
Абе аз да не се подигравам много, щото и за RDR2 така говорех, а накрая се влюбих в играта. Но все пак там можеш ДА СТРЕЛЯШ ПО НЕЩА
bobkata.gerov avatar
bobkata.gerov
16 септември 2019
Какво е това бебе в капсула?
Коджима великан! Уродска работа чуек.
vanmx avatar
vanmx
16 септември 2019
Не ми харесва визуалния стил - прилича на боклуците на EA и Ubisoft с тоя крещяш, изкуствено седящ HUD убиващ цялото immersive усещане от игрите, въпреки безумно дейтайлната графика и всичко това комбинирано с кух геймплей. Иначе да, личи си че се опитват (оф така де, КОДЖИМА се опитва ) да направят нещо нестандартно.
jenssn avatar
jenssn
06 октомври 2019
ахахаххаха не знам ама туй с доставките е само малкаааа част от цялата лудница. А играта е далеч от лайната на убишит и Electronic Asswhores !
toti avatar
toti
16 септември 2019
izglejda stranno s nqkvi bebeta v kapsuli,nevidimi judovishta i sqkvi shturotii,no vse pak nishto oshte nemojem da govorim kato izleze shte q vidim,az opredeleno shte q igraq,vse pak e KOJIMA
iNfRaSoNiC avatar
iNfRaSoNiC
19 септември 2019
На Pre-order е в OZONE така че след 2 месеца ще знаем повече, честно казано това ми е 2рия pre-order в живота ( а съм над 30 вече )
1-вия е The Last of Us 2, но тя догодина

Играта изглежда мега странно, нелепо, различно и с това ще спечели, но да се надяваме, че няма да е обикаляне и то ходейки по целия континент с малко пикане тук там и бос на всеки 23 часа игра

nightwarrior avatar
nightwarrior
19 септември 2019
Ако играта е 23 часа с показания геймплей... може да служи за приспивателно.
vldir avatar
vldir
19 септември 2019
Аз преди малко я играх тая игра. Разходих се малко и зе че ми се допика и пак продължих разходката. Изкачих малко стълби, после слязох по други, видях разни хора.
pseto avatar
pseto
23 септември 2019
Е да, ама нямаш бебе, окачено на гърдите ти, така че не е същото.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл