hategame logo
Diablo III няма да се появи през март, очакваме го през април-юни... евентуално
пуснато на 10 февруари 2012 от pseto
diablo III 2

Мда. Ако някой краен оптимист е очаквал, че ще видим Diablo III до март тази година, каквото обеща Blizzard през 2011-та, то това няма да се случи.

На обявените финансови резултати на Activision Blizzard вчера бива обявено, че вместо това играта ще се появи в периода април-юни. Евентуално.

Да, точно така. Шефът на Blizzard Майк Морхайм обявява, че компанията се цели към второто тримесечие на тази година, но както бихте се досетили, това е далеч от твърда дата или дори твърд период. Напротив, доста прилича на случая, в който човек казва „ми ще пробвам да направя нещо тея дни, ще видим”, което означава „ми може и да стане, ма може и да не стане”.

Разбира се, напълно възможно е и Blizzard да иска да обяви датата на Diablo III както си му е редно – на отделно събитие, ами не съвместно със сухи финансови резултати. Дано това да е случаят. Тъй като дори и мен почва да ме изнервя това „ами след 2 месеца, след 3 месеца, след 5 месеца ще видите играта”.

Коментари
undefined
Anon
13 февруари 2012
Всъщност, Близ не са обещавали Q1 2012 :Д Морхайм каза "че все още са в график за Q2 2012", a това което бяха казали миналата година беше "early 2012". Какво означава 'рано през 2012' вече е друг въпрос, за мен юни не е рано и ме хваща в началото на сесия ;/
undefined
pseto
13 февруари 2012
Прав си, грешно съм се изразил. Всъщност, те и за Q2 не са обещали, просто "това им е целта".

Иначе игра като Diablo III да те хване в сесия си е кофти момент, аз не бих издържал да се се потопя в нея. Макар че и аз имам довършителни работи по висшето ми, тъй че най-добре ще е май юли да дойде. Или пък май месец.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл