hategame logo
Филмът Sleeping Dogs все още е жив
пуснато на 05 февруари 2018 от pseto
sleeping dogs movie donnie yen
Студиото United Front се отличи със Sleeping Dogs – игра, която на пръв поглед изглеждаше просто като клонинг на Grand Theft Auto, но и предлагаше достатъчно отличаващи се моменти, за да се хареса на мнозина. За съжаление компанията пробва да направи и MMO... което не бе успешно и доведе до гибелта й.

Но пък адаптацията по Sleeping Dogs все още е жива. Това научамве от туийт на Дони Йен, който ще влезе в обивките на полицая по прикритие Уей Шен.

„Понякога страхотните неща отнемат време. Sleeping Dogs е в движение, готови ли сте“, гласи съобщението на Уей (вероятно, тъй като е на леко развален английски и можем да поспорим относно него).

То е гарнирано и със снимката горе. От която изглежда, че наистина филмът се снима. Не само това, но лентата трябва да е налична през 2018 година.

Самият Дони Йен изглежа като идеалният вариант за Sleeping Dogs филм. Него познаваме не само от Ип Ман серията и Rogue One, но и множество екшъни - и като актьор, и като каскадьор. Но е редно да имаме едно наум - традициите повеляват, че болшинството филми по игри са ужасни.

Коментари
Macks avatar
Macks
06 февруари 2018
Играта навремето ми направи много добро впечетление, дано не прецакат филма.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл