hategame logo
Готви се римейк на The Last of Us за PS5?
пуснато на 10 април 2021 от pseto
the last of us 23
Sony готви римейк на The Last of Us, твърдят слухове в интернет. Те идват от достоверен източник - изданието Bloomberg.

Според информациите първоначално отговорни за римейка са били Visual Arts Service Group - едно от по-малко известните вътрешни студия на Sony. След това обаче проектът е бил възложен на Naughty Dog - студиото, което така или иначе създаде успешната серия.

Ще е интересно да видим какво точно ще включва евентуалния римейк. Дали ще подобри единствено графиката или ще предложи разлики и откъм сюжет? Сигурно е, че The Last of Us II имаше доста противоречия с единицата и е възможно те да бъдат изчистени по този начин.

Иначе The Last of Us вече се сдоби с един ремастър за PS4. И в момента всеки притежател на PS5 може да го играе благодарение на обратната съвместимост.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
11 април 2021
Абсолютна глупост. Разбирам да играта да е отпреди 20 години, че да има нужда от римейк, ама игра на 8 години? Смешно и глупаво е. Дори оригинала на PS3 още изглежда добре, според мен.
Charcharo avatar
Charcharo
11 април 2021
Дано играчкин купи Special Editiona на пълна цена през Австралийски VPN за да даде макс пари на Naughty Dog.
JakePaulKOsConor avatar
JakePaulKOsConor
11 април 2021
От Kotaku до Bloomber... Да тичаме срещу Нийл, няма да го стигнем
Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
12 април 2021
HighFist avatar
HighFist
12 април 2021
Сони първо да се измъкне от блатото, в което сами се вкараха с фиаското около наличностите на PS5.

Най-вероятно феновете ще успеят да ги измъкнат от калта, като за благодарност Сони ще продължи да продава морално остарелия си хардуер на пълна ритейл цена цяла една година или дори две след официалната премиера. :Д

След като се реши този проблем, тогава може да се обсъждат Days Gone 2 и разни други римейкове.

bojosan avatar
bojosan
13 април 2021
Римейкове и ремастери от тук натам, друго не чакайте. То всъщност процесът започна отдавна, не е от сега. Затова и загубих интерес към гейминга, да не говорим за нови конзоли и гри от по 170 лева. Играя си онлайнна PS3 ката и си ми е екстра .
Rostik79 avatar
Rostik79
13 април 2021
Айде сега, друго не чакайте. Достатъчно игри има за излизане, не само римейкове. Аз не смогвам да изиграя игрите си от списъка даже. Имам накупени игри за минимум половин година напред + още стари (или полустари) игри, които съм пропуснал.
Общо взето даже и да не излиза нито една игра, спокойно мога поне една година да играя, че и повече.
Може би за тези геймъри, които нон-стоп циклят и всичко изиграват ще е по-тегаво.
nightwarrior avatar
nightwarrior
13 април 2021
Заради липса на време и глупаво пазаруване по време на намаления, имам такъв беклог, че ако утре кажат "никакви игри не излизат повече", аз съм зареден за години напред. Само инсталнатите на РС и конзолите дето имам в момента ми гарантират година игра поне. Не се хваля, оплаквам се, имам нужда от помощ...
LethianDream avatar
LethianDream
13 април 2021
Найт, почини си малко от беклога, те игрите няма да изчезнат Има филми, сериали, книги, достатъчно яки неща, аз вчера си купих Jeopardy на Бокса и се смазах като куизър на макс след доста дълга гейминг пауза. Та, понякога писва и трябва малко пауза, за да усетиш отново хобито си пълноценно.
nightwarrior avatar
nightwarrior
13 април 2021
Аз си почивам, гледам сериали, мачове, даже почнах пак да чета след сериозна пауза. То отчасти това е причината беклога да не помръдва
vldir avatar
vldir
13 април 2021
Ps3 след някоя година и него ще резнат. Първо стора, после мрежата и иде ред на Ps4
bojosan avatar
bojosan
13 април 2021
ПС3 и XBox 360 са най яките конзоли с най яките игри излизали някога , времето на ПС3 и Xbox360 ще се запомни като Златния Век на гейминга за всички времена.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
13 април 2021
Субективно е, но да, определено имаше повече експеримент с нови сюжети и жанрове, отколкото днешно време. Може би и защото онлайн мултито тепърва се развиваше, а не беше стандарт, който трябва да присъства дори и насила в някои игри. И разбира се, другият минус на това поколение е зората на DLC-тата и умишленото изрязване на части от игри, само за да могат да ги препродадат за още пари, бъпреки, че имаше някои стойностни. И сега, това еволюира в микротранзакции.
В днешно време, просто се залага повече на сигурното и не само Сони го правят. Не мога да преценя, дали са най-яките конзоли, но със сигурност PS3-ката ми липсва понякога.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл