hategame logo
Kingdom Come: Deliverance – трейлър за премиерата
пуснато на 13 февруари 2018 от pseto
kingdom come deliverance 8
Дойде моментът за премиерата на Kingdom Come: Deliverance, а това по традиция означава и трейлър за премиерата. Видеото можете да видите под статията, като ни показва какво можем да очакваме от заглавието...

...а именно – масови битки от първо лице, най-разнообразни мини игри, че и опции да консумираме повече-от-платонични връзки с жени (от първо лице).

Или накратко – поне от видеото долу Kingdom Come: Deliverance прилича на онова, което ни беше рекламирано и което очаквахме. Но дали и в реалност играта ще впечатли?

Скоро отговорите ще са налице. Kingdom Come: Deliverance можете да купите за PC, Xbox One и PS4 днес.

Коментари
hyper avatar
hyper
17 февруари 2018
Защо си мисля, че по някаква причина ще я сложиш в червената категория?
Където и да отиде, моят живот вече тече в нея, вместо в реалния свят, та поне може да видя друга гледна точка.
pseto avatar
pseto
18 февруари 2018
Засега не мисля... ама ще видим. Започвам да се потапям с пълна сила и мисля, че ще убия доста часове в Kingdom Come: Deliverance. Общо взето удря почти всички верни акорди за мен. А това, че някои неща са недодялани и тук-таме има разни бъгове не ме притеснява особено. Макар че наистина първите два-три часа са доооста мудни.
vanmx avatar
vanmx
18 февруари 2018
Прилича ми на Oblivion с фотореалистична графика и без разните магически измищльотини. Близко ли съм до истината ? Ако е така сигурно и мен ще ме изкефи
pseto avatar
pseto
19 февруари 2018
Доста близко. Направо в целта може да се каже. The Elder Scrolls вдъхновенията са повече от очевидни, особено по начина, по който се вдигат нива и се качват основните и второстепенни статове. Макар че има и успешни смесици в други жанрове...

Абе аз колкото повече играя, толкова повече навлизам, понеже виждам какви неща могат да се правят. Уводните часове бяха екстра, екстра скучни, много слаби, играта изобщо не показва колко ще се "отвори" не толкова дълго след това.

Все пак играта изобщо не е "полирана", графиката е добра, но пък има огромно количество малки гличове. По-глезените геймъри несъмнено ще ги забележат. А и май на конзоли положението не е отлично. На мен лично не ми правят особено впечатление, макар и понякога да са досадни.

nightwarrior avatar
nightwarrior
19 февруари 2018
Начина на трупане на скилове, експлорейшъна, отвореният свят неизбежно навяват на Oblivion без магия.

Разликите са бойната система(адски подобна на Chivalry).
Наблягане на историческа автентичност - студиото е наело историци за да са максимално близо до периода. Например тогава никак не се е гледало с добро око да тарашиш трупове и т.н.
Опити за симулация - огладняваш, ожадняваш, доспива ти се.
Има механики от сорта - ако си зле облечен или облян в кръв благородниците те гледат на криво, може дори да откажат да говорят с теб. Има си като цяло интересна система с репутация.


Псе,гледах интервю, че началото нарочно е такова. Искали да построят света и да покажат, че Хенри е най-обикновен льохман, а не Бог на войната като например героят от Skyrim.

А бъгове има, да, ако някой иска перфектна игра, съвета ми е да почака. Но смятам, че любителите на (вече)нестандартните RPG-та си заслужава да я вземат на някакъв етап.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл