hategame logo
Kingdom Come: Deliverance с нов пач, добавя нормален сейв
пуснато на 20 февруари 2018 от pseto
kingdom come deliverance save patch
Засега Kingdom Come: Deliverance е игра, в която се потапям с пълна сила с всеки следващ час. Но определено са налични някои досадни елементи – например сейв системата. Ние или трябва да намерим легло, в което да поспим поне час, за да се съхрани играта ни, или да полазваме алкохолни отвари за „ръчен“ сейв. Поради която причина се случва, потапяйки се, да забравим за тези досадни методи и изгубим някой и друг час геймплей.

Поне при мен беше така. И откровено казано не виждах причина да няма нормален сейв в Kingdom Come: Deliverance. Е, явно и мнозина други геймъри са смятали така и са убедили разработчиците Warhorse да интегрират екстрата.

В резултат в следващия голям пач 3.0, който трябва да излезе скоро, ще имаме опция за Save & Exit – така, както го чувате, без уловки и ограничения. И не само това.

Системата за отключване на катинари ще се подобри, най-вече за джойстици; ще се добави отвара, която ни дава възможност да изберем различни пасивни умения (не чак толкова „реалистичен“ компонент, но защо не). Очакват ни и множество повече фиксове на разнообразни гличове.

Kingdom Come: Deliverance е наличен в момента за PC, PS4 и Xbox One. Заглавието е средновековно, като разчита на реализма и няма магически елементи. Не си мислете обаче, че играта е задълбала досадно много в симулаторните елементи – те са на максималната приемлива граница.

Коментари
pepito avatar
pepito
21 февруари 2018
Ако не ви се чака пач има мод, който премахва това недоразумение с липсата на сейв.
pseto avatar
pseto
25 февруари 2018
В общия случай не ми се струва чак deal breaker и настоящият сейв на Kingdom Come, единственото гадно е, че когато се случи онова, което се очаква от играта - да се потопиш в отворения свят и забравиш да отидеш до някое легло в него за сейв - тогава се случва някой як рицар да те премачка и да ти е супер гадно за час-два фира. Иначе в основни мисии сейвове има колкото щеш, не по-малко от "нормалните" модерни игри.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл