hategame logo
Лятната разпродажба в Steam започна
пуснато на 26 юни 2019 от pseto
steam grand prix
Лятната разпродажба на Steam започна. Тя вече е в разгара си, като ще приключи на 9 юли.

Основното нещо при разпродажбата си остава класиката – куп игри ще бъдат с намалени цени. Така че сега е моментът да започнете да гледате и ако нещо, което ви се иска да цъкате е на достатъчно намалена цена – просто да си го купите.

Пък и скоро идва време за заплати, нали?

Има и един допълнителен интересен момент обаче - Steam Grand Prix. Изпълнявайки различни предизвикателства – включително цъкане на игри, купуване на нови заглавия и т.н. – вие трупате точки. Ежедневно на лотариен принцип част от хората ще получават като награда игра, която е в техния wishlist (тъй че ако имате намерение да се възползвате от Steam Grand Prix ще е добре да го ъпдейтнете!). Някои от по-малките награди пък включват купони за допълнителни намаления на игри. Което също звучи съвсем добре.

Коментари
igra4 avatar
igra4
26 юни 2019
20 игри за 100кинта,всяка по 5 лв, после, вика аз мн купувам съпортвам гейминга- Класически БГ ПеЦеджия😀
nightwarrior avatar
nightwarrior
26 юни 2019
Завършен тъпанар.
pepito avatar
pepito
27 юни 2019
Щото купуването на там поредната надценена боза на Ubisoft и rockstar или поредното call of duty e съпортване на гейминга нали... а не на разни шибани костюмари дето не си знаят парите? НАЛИ?
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
27 юни 2019
Хахахаха разцепи ги играч
nightwarrior avatar
nightwarrior
27 юни 2019
pepito, няма смисъл да се хабиш. Човека обича да си прави straw man, който да "побеждава", щото реално няма капацитета за повече.
sexmanqk avatar
sexmanqk
26 юни 2019
ебах я тъпата разпродажба,тия от години въртят едни и същи неща намалени и вече няма какво да купят тарикатите като мен с акаунти на 10+ години и с над 1000 игри,голяма скука е тоя стийм вече,наспамен с батълроял помии и инди бози правени на правец в гараж от човек и половина,като че ли преди години по-имаше какво да се купи,сега нищо ново не си заслужава а старото и качествено вече го имаме
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
27 юни 2019
+
nightwarrior avatar
nightwarrior
27 юни 2019
Nice try - 6 от 10.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл