hategame logo
Metro серията бомбардирана с негативни ревюта
пуснато на 31 януари 2019 от pseto
metro exodus steam
Решението на Deep Silver да пусне Metro Exodus единствено в Epic Games Store засега не изглежда да е най-доброто възможно. Много геймъри меко казано не са щастливи - което довежда и до куп негативни ревюта на досегашните Metro игри в Steam.

Ако се насочите към страниците им ще видите куп мнения, насочени директно към Deep Silver. Освен средни пръсти и хули към разпространителя феновете изискват серията да се върне в Steam - там, където записа огромно количество продажби за PC и там, където Metro Exodus можеше да се купи предварително с месеци.

Преди изненадващо да бъде спрян от продажба две седмици преди пазарната премиера и направен ексклузивен за Epic Games Store.

Любопитен факт е, че конкурентът на Steam в момента няма потребителски ревюта. Но дори и когато някога, в неопределеното бъдеще, те бъдат интегрирани - разработчиците ще могат да ги спират! Като причина бива дадено контрирането на т.нар. на английски ревю бомбардировки, но е почти сигурно, че при много негативни отзиви компаниите ще скриват ревютата. Което определено няма да е в полза на потребителите.

Интересно е също, че Дмитрий Глуховски, писателят зад Metro книгите, също не е доволен от решението. В Twitter дискусия той отбелязва, че в момента "наблюдава как Metro франчайзът бива убит". Същевременно THQ Nordic, собствениците на Deep Silver, също се опитват да се измъкнат от отговорност, отбелязвайки, че не са участвали във взимането на решението за ексклузивността на Metro Exous. Макар че те добавят, че застават зад Deep Silver и вярват, че те са преценили плюсовете и минусите относно ситуацията.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
31 януари 2019
Изтрит коментар
sauron93 avatar
sauron93
31 януари 2019
Грешката е че отначало са я пуснали за преордър и сега я махат. Това не е правилно но не изключвам възможността и стийм да са се издънили нещо ,като например да поискат по-голям процент от печалбата.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл