hategame logo
Миграцията към новите сървъри на Ubisoft не минава безпроблемно... о, какъв шок
пуснато на 08 февруари 2012 от pseto
ubisoft
Не, наистина. Това французин да направи нещо от първия път, различно от порно, изглежда почти като невъзможно нещо. В случая, компанията Ubisoft се е извинила за това, че миграцията към нови сървъри не преминава по план.

Припомням, че преди седмица франсетата обявиха, че мултиплейър услугата им Uplay ще бъде спряна за неопределено време с начална дата 7 февруари. Причина за това беше миграция на сървърите – вместо да плащат на външни компании, Ubisoft решават да изградят собствена инфраструктура. В това лошо няма...

...стига геймърите да не бъдат прецакани. Оказва се обаче, че това не е така. Вместо да не е наличен само мултиплейър, както се очакваше... то не е възможно да се цъка и сингъла на игри като Driver: San Francisco и Anno 2070! Ташак или да?

Естествено, Ubisoft се извиняват за проблемите... ама какво значение има това, когато не можеш да цъкаш нещо, което си купил дори и в сингъл, докато това е възможно за пиратите? Абе, както казах и преди – ташак са си франсетата и ташак ще си останат!

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл