hategame logo
Mortal Kombat 11 с първи геймплей
пуснато на 17 януари 2019 от pseto
mortal kombat 11
С първи геймплей се сдоби Mortal Kombat 11 – поредната игра в серията, която очакваме по-късно през годината. Видеото е налично под статията.

То ни показва както кадри от сингъл кампанията, така и основното нещо, което ще виждаме от Mortal Kombat 11 – битките. Изобилстват x-ray движенията и разбира се, фаталите – няма как да се мине без тях.

Mortal Kombat 11 очакваме на 23 април. Платформите? Обичайното трио PC, PS4 и Xbox One плюс Switch.

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
18 януари 2019
Само че според мен играта е injustice , а не МК вече.
Veluvian avatar
Veluvian
18 януари 2019
Не е само според теб, масово се коментира тоя факт. Инак вярно, изглежда зрелищно и красиво, но така или иначе очакванията ми се сбъднаха - искат да развият визията на MK10. Инак новите /някои стари/ герои изглеждат по - читаво от детската градина в 10ката. Любимецът ми Суб Зеро изглежда ужасно, анимациите му, движенията, магиите, грозни замразявания, като боксьор са го направили, за разлика от разбира се любимеца на Еди Буун Скорпион, който изглежда токова величествено. Кой знае, дано другите му вариации на Суб Зеро да са по - читави.
9ката си остава най добре опростена и балансирана, но на фона на конкуренцията ги разбирам, искат да затвърдят МК като супер зрелищен файтинг, макар и да са се поувлекли малко.
HighFist avatar
HighFist
18 януари 2019
Може би този линк си имал предвид:

SpiderSharp avatar
SpiderSharp
31 януари 2019
Божествена игра, мали колко е яка, егати патронската игра чуек, платината ще е направо божествена. Много ще ги еба в онлайна Направо ги убивамм
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл