hategame logo
Mount and Blade 2: Bannerlord с първи геймплей
пуснато на 07 август 2015 от pseto
mount and blade 2
Първи геймплей от Mount and Blade 2: Bannerlord бе представен на Gamescom. Видеото можете да видите под статията, като ни показва част от новостите в средновековната игра с отворен свят.

В интерес на истината клипчето можеше да бъде и малко по-дълго... и обстоятелствено. Но все пак виждаме яки неща като наличие на обсадни оръжия и крафтинг система. А също така и други не чак толкова интересни – например наличие на бордови игри и повторения на битки.

Засега не знаем кога Mount and Blade 2 ще се появи в продажба. Вероятно най-рано през 2016 година? Няма да е чак толкова изненадващо.

Иначе наскоро разбрахме, че Mount and Blade игрите са записали над 6 милиона продажби – значително число за подобна независима серия игри, която тръгна доста бавно и то без помощ от голям разпространител.

Коментари
hyper avatar
hyper
07 август 2015
Немалко впечатляващо, ще следя тази игра явно. Бтв от години си мисля, че игри като ГТА примерно трябваше да въведат сезоните и динамичната им смяна, а не the same old game mechanics за N-ти път, радвам се на бума на по-инди игрите, определено допринасят за развитието на гейминга кротко, но със steady pace.
nightwarrior avatar
nightwarrior
08 август 2015
Ми, доста любопитно изглежда.
pseto avatar
pseto
08 август 2015
Вече официално ми се прицъка Mount and Blade. Така или иначе ще ми се стори като съвсем нова игра при все, че за последно го играх в една от най-ранните бети с ужасни анимации и всичко и при наполовина готова игра.

Но ни показаха комшиите, че знаят как да правят яки игри - нищо особено визуално, но това, което много хора искат - наистина отворен свят, в който просто си ходиш с някаква орда и мажеш, без да те ебе нищо. Хан Аспарух симулатор.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл