hategame logo
Mount and Blade с над 6 милиона продажби
пуснато на 29 юли 2015 от pseto
mount and blade
Серията игри Mount and Blade е записала над 6 милиона продажби, обявяват разработчиците TaleWorlds. Така екшън играта с отворен свят може да бъде окачествена като сериозен успех.

Заглавието дебютира официално през 2008 година, макар че първите бета версии започнаха да циркулират из интернет още през 2004-та. Разработката вървеше бавно, но ето, че в крайна сметка всичко се е развило страхотно за TaleWorlds, които са базирани в южната ни съседка Турция.

Самият Mount and Blade акцентира на отворения свят, като можем да създаваме свои военни чети, с които да сеем смърт както намерим за добре. Бойната система ни позволява да се бием с мечове, лъкове или дори докато яздим, а масовите мелета за радост за окото.

Още по-хубаво, на Gamescom следващата седмица ще бъдат разкрити детайли за Mount and Blade II: Bannerlord. Те ще бъдат гарнирани и трейлър – така феновете на серията ще има какво да очакват на едно от водещите гейм изложения през годината.

Коментари
Macks avatar
Macks
29 юли 2015
Играл съм мисля, че чистата първа част и в резултат ми хареса доста - добра атмосфера, приятен геймплей, хубава графика - всичко си беше намясто.
pseto avatar
pseto
29 юли 2015
На мен много ми се приигра точно Mount and Blade. И аз съм циклил, ама доста десетки часове. И говоря за онея уродливите ранни бети, дето бяха мазало. Мисля, че още примерно 2005-2006 съм я играл. Тогава имаше съмнения дали изобщо някога ще бъде завършена играта, цъкаше се нормално само с куп модове.

В този ред на мисли никога не съм я играл на сто процента завършена, което мисля, че трябва много, много скоро да се промени. Една от най-добрите игри изобщо за мен - точно това е, което ме кефи. Отворен свят, търчиш с коня и правиш каквото си решиш из картата. Като се замисля задълже ще се цъка.

Macks avatar
Macks
29 юли 2015
Сега като казваш и на мен ми се приигра много . Май ще се започва скоро, а иначе аз сигурно и на 50% не съм я минавал и мисля, че беше по-скоро към 2008-2009г.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл