hategame logo
Новият Watch Dogs се казва Legion?
пуснато на 04 юни 2019 от pseto
watch dogs legion
Новият Watch Dogs изглежда ще носи подназванието Legion. Информация черпим от два отделни, достатъчно достоверни източника – от една страна изданието Eurogamer, а от друга – явно предварително качена за пореден път в Amazon страница за предварителна поръчка на играта (която бива скоропостижно свалена).

Че ще има нов Watch Dogs не е изненада, особено когато говорим за Ubisoft, които не спират да пускат продължения на по-успешните си серии. А след не толкова солидната оригинална игра вторият Watch Dogs 2 беше стабилен. Тъй че третата част можеше да се очаква.

Любопитно изглежда обаче една от механиките, за която се говори в Watch Dogs: Legion – изглежда ние няма да имаме един-единствен основен персонаж. Както беше в предишните две части. Вместо това ще можем да влезем в обувките на един от множество хакери, с които да минаваме мисии. Което звучи логично с оглед на названието – Legion. А и събитията от предходната игра, при която се образува армия от хакери, борещи се срещу следящи всяка стъпка на потребителите си корпорации.

Ще е интересно да видим как ще е изпълнена тази механика – ако изобщо слуховете се окажат истина.

Засега не знаем кога ще бъде обявен Watch Dogs: Legion, но е доста вероятно това да стане по време на E3, който ще започне по-късно през месеца.

Коментари
igra4 avatar
igra4
05 юни 2019
Псе, юбисофт ще хвърлят ли някой лев😀😀😉
nightwarrior avatar
nightwarrior
05 юни 2019
(facepalm)
pseto avatar
pseto
06 юни 2019
Дано, дано, аз само заради това съществувам, иначе всичко приключва.
LethianDream avatar
LethianDream
06 юни 2019
Е, то по дефолт Watch DOGS трябва да е играта на Псето Само че като нищо очаквам да я сложи в хейт ревюта, като излезе. Както е казвал неведнъж- втора част на дадена игра е ОК, но трета идва много
pseto avatar
pseto
06 юни 2019
То дори и първата игра ми дойде много. Хаха, не, зависи дали ще запазят темпото. Watch Dogs 2 за мен има съвсем различно усещане от сивата и стерилна оригинална игра. Ако го докарат в тройката с някоя и друга механика... може и да е положително ревюто. Ама знам ли.
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
06 юни 2019
Първата част беше много по-добра като история,атмосфера и като главен герой,но пък имаше една камара други проблеми.Втората не беше лоша.Ще видим тая как ще е.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
06 юни 2019
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл