hategame logo
Още един епизод от Hitman безплатен
пуснато на 22 март 2018 от pseto
hitman sapienza 2
Още по-голяма част от Hitman вече е безплатна. Става дума за втората серия от епизодичната игра, развиваща се в Италия.

Видео по случая можете да видите под статията. Тя ни показва т.нар. Spring Pack за Hitman, който в своята есенция включва цялата втора серия плюс всички добавки към нея – например предизвикателства тип Elusive Targets.

Така вече немалка порция от заглавието може да се пробва. От декември миналата година безплатен е и първия епизод, развиващ се в Париж. Или с други думи – близо половината Hitman може да се изиграе.

Тези промоции несмнено са опит на разработчиците IO Interactive да вдигнат популярността на заглавието си. Както може би знаете студиото успя да го откупи от Square Enix, поради която причина и има доста по-голяма мотивация да го развива.

Всъщност бе обявено, че се готви и изцяло нов Hitman – но засега не знаем кога ще го видим в продажба.

Коментари
God avatar
God
26 март 2018
Играта е много добра. Но дано да не повторят простотията с тия епизоди.
pseto avatar
pseto
27 март 2018
Съмнявам се. Пък и вероятно идеята е била на Square Enix - със сигурност не са им се давали много пари накуп и са искали да видят как ще върви играта. То и заради това обявиха след края на сезона Eidos Montreal за продажба...

Макар че не знам Square Enix какво правят, ама много често се изискват доста солидни продажби, че да излезе на печалба някое заглавие. Нещо гнило има при тях.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл