hategame logo
Почти сигурно обявяват нов Medal of Honor на 6 март
пуснато на 07 февруари 2012 от pseto
medal of honor nov
Виждате ли снимката горе? Иде реч за покана, получена от американският гейм сайт Kotaku за събитие, което ще се състои на 6 март тази година. Въпреки че няма каквито и да е детайли какво ще бъде представено на него, то абревиатурата MOH горе и логото на EA в долната част говорят, че почти сигурно иде реч за пореден Medal of Honor.

В което няма нищо изненадващо. Компании като EA не пропускат да издоят една серия до краен предел и един добре познат шутър като MOH едва ли ще бъде оставен извън центъра на събитията за дълго. Последната игра от серията се появи на пазара през 2010 година... като беше просто поредният шутър. Имаше типичната къса кампания и наложеното като стандарт за военните FPS-та мулти от серията CoD.

Все пак, с евентуалното съобщение за тази игра се появиха и спекулации, че е възможно тя да е разработена от Respawn Entertainment. Ако случайно сте изпуснали сериозната сапунена опера от 2010 година, то ще поясня, че това студио се състои от почти целия екип на Infinity Ward, разработил цялата серия Call of Duty от първата игра до Modern Warfare 2. Именно преди около 2 години Винс Зампела и Джейсън Уест – основните фигури в Infinity Ward тогава – се разделиха шумно с Activision и преминаха под шапката на EA. С тях се премести и почти целият персонал на компанията.

Разбира се, според инфо от E3, в момента Respawn работи по сай-фай шутър в стил Halo. Все пак... хич, ама хич няма да е изненадващо ако създателите на Call of Duty се опитат да преборят собствената си серия с помощта на бранда Medal of Honor…

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл