hategame logo
Серията Commandos се възражда
пуснато на 13 юли 2018 от pseto
commandos game
В последните години куп гейм компании, големи и малки, се чудят как да изтупат различни серии от прахта и да ги предложат в модернизиран вариант. Поредната от тях се казва Kalypso.

Компанията наскоро обяви, че се е сдобила с правата за серията Commandos. Повечето от заглавията в нея се появиха преди две десетилетия, като ставаше дума за изометрични тактически игри, в които поемаме отряд командоси по време на Втората световна (понеже в крайна сметка това беше голямата мода по онези времена).

Серията имаше популярност, но някак се появи в момент, в който стратегическите заглавия изпаднаха в стагнация. Но изглежда днес е време за нейното възраждане.

Kalypso споделят, че се канят да предложат както преработка на някои от оригиналните заглавия за модерни платформи, така и нов представител на серията. Но кога?

Скоро може би ще стане ясно.

Иначе Kalypso познаваме у нас основно покрай близките им отношения с българите Haemimont при разпространиението на Tropico серията. Интересно е да отбележим обаче, че последното обявено издание в нея - Tropico 6, няма да е дело на нашенците.

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
13 юли 2018
Велика, толкова часове потънаха в тая игра...
pseto avatar
pseto
18 юли 2018
Аз по онея времена не бях на такава вълна, та прекарах сравнително малко време пред нея. Интересно ми е дали в нови времена няма да я видя по различен начин.
lyubohar avatar
lyubohar
19 юли 2018
Аз скоро минах последната - преди 3-4 години може би - и пак се изкефих. Но беше след 10-годишна пауза
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл