hategame logo
Sledgehammer с австралийско студио
пуснато на 06 септември 2019 от pseto
sledgehammer
Sledgehammer отвори нов австралийкси отдел. Студиото, което в последно време познаваме като едно от триото, отговорно за Call of Duty игрите, тепърва ще разширява новото си подразделение.

Към момента то има един-единствен служител – Алийна Коул, която е продуцент. Именно и тя разкрива новината за новосъздадената дивизия в Twitter. Засега не знаем колко голям ще е отделът и по какво точно ще работи.

Най-вероятно е студиото да е с помощни функции, подкрепяйки Sledgehammer в следващи Call of Duty игри, които ще правят. Вероятно скоро ще имаме и повече новини по темата.

Интересно е да отбележим, че наскоро Sledgehammer попадна в центъра на скандал. Оказва се, че те и Raven не са имали противоречия, в резултат на което Call of Duty играта, която чакаме догодина не се е развивала достатъчно добре. В резултат тя няма да бъде създадена от тези компании, а Treyarch. Дали пък разковничето не е тук?

Може би новият отдел в Австралия цели да внесе малко свежест в игрите на Sledgehammer. А те определено имат нужда от такава.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл