hategame logo
Warcraft III: Reforged обявен
пуснато на 03 ноември 2018 от pseto
warcraft 3 reforged
Най-накрая - преработена версия на Warcraft III бе обявена. Това се случи на BlizzCon, като нейното название е Warcraft III: Reforged.

Дуо трейлъри за нея можете да видите под статията. Първият - кинематичното интро на играта, което е естествено страхотно, а другият - малко геймплей, който ни показва подобрената ревизия на стратегията в реално време.

Както бихме се уверили някои от героите могат да се похвалят с нови скинове, а се обещават и куп преработени анимации. Плюс по-добра графика, разбира се. А и интерфейс, оптимизиран за 16:9/16:10 монитори - понеже вече времената, в които 4:3 екраните доминираха вече изглеждат като антични.

Освен че ще видим цялата кампания на Warcraft III и експанжъна The Frozen Throne, то ни очаква и мултито - в което ще са налични куп подобрения в дизайна и управлението, за да се модернизира играта.

Засега Warcraft III: Reforged няма конкретна дата на премиера. Знаем единствено, че премиерата ще се случи по някое време през 2019-а.

Коментари
Veluvian avatar
Veluvian
03 ноември 2018
Резултатът от Starcraft Remastered е много добър, дано и това се получи добре за финал, ще си я взема с удоволствие, стига да е на същата добра цена. А догодина на следващия Blizzcon - кой знае, демонстративен мач, на който да поканят и Insomnia Всичко е хубаво с изключение само на фона с новото нескопосано Диабло и оставя малко смесени чувства какво се случва с Blizzard.
pseto avatar
pseto
03 ноември 2018
60 лева е цената, аз хвърлих едно око вече. На preorder, не знам дали ще се качи още. Според мен това е соленичко, ама... ще се преживее.

Иначе не изглежда да са задълбавали много с промените. HD римейк, но и Warcraft III беше достатъчно добър, че да има нужда да го променят из основи. Все пак ми е любопитно какви ще са промените в баланса. Дали ще са сериозни или по-скоро само ще замажат очите.


Тъй или инак с кеф бих поиграл Warcraft III - и кампанията, и в мулти. А с тая версия ще се вдъхне живот в сървърите със сигурност. (А, да, дано шибаните хакери да са по-малко. )

sauron93 avatar
sauron93
03 ноември 2018
Псе ти вероятно си го гледал в сайта на близ където е 30 евро. Обаче сайтове като кингуин ще я пуснат на по—добра цена. В официалните сайтове винаги е малко по—скъпо така че не е проблем. И аз бих преиграл кампаниите отново със кеф.
pseto avatar
pseto
03 ноември 2018
Игрите на Blizzard обикновено са на същата цена и в официалния сайт, и в "евтините". Това съм го забелязал, а и обикновено го ползвам като аргумент в темата за "крадените" ключове на евтините сайтове. Тъй че не стискам палци особено, но и то в крайна сметка дали 50 или 60 лева е все тая.

Иначе и аз не съм цъкал Warcraft III от много, много години и нямам търпение. Само като си представя колко хиляди часа играх на нея в късните тийн години...

sauron93 avatar
sauron93
03 ноември 2018
Аз съм купувал експанжъни за уоу и карти за по 2 месеца да играя и със сигурност бяха по—евтини от официалният. За другите им игри не знам,не съм купувал. Все пак както каза 50 или 60 няма значение,ще ги дадем ако направят ремастъра както трябва :-)
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
03 ноември 2018
Изтрит коментар
Charcharo avatar
Charcharo
04 ноември 2018
>Системни изисквания
>2018

Брат ти си пълен идиот. Дори Shintel/Novideo "разбирачите" в HWBG знаят повече от теб а това е тъжно.

YavoreVdigniKatoTiZvanya avatar
YavoreVdigniKatoTiZvanya
06 ноември 2018
Помниш ли 5 химери срещу нещастния ти таурен?
pseto avatar
pseto
06 ноември 2018
Помня как се беше скатал и окулил в базата ти и ни свърши времето в Акулата преди да видим кой е победителят.

(Аз бях минимум моралният победител и почти сигурно и фактическия, поне такива са ми спомените. )

YavoreVdigniKatoTiZvanya avatar
YavoreVdigniKatoTiZvanya
06 ноември 2018
Тази с химерите и таурена помня, че победих реално. А това със свършването на времето е било друго нещо, дето е обсъждано после 2 дни сигурно. Btw, вчера гледах reply на Insomnia vs ChineseHuman и ми напомни на това как ние никога не играехме така - цяла игра на foot-и и тотал контрол. По-скоро всичко по героя и мааай квото стане. Защо не вземеш да направиш едно интервю с Инсомниа и ДИДИ8? Може да се навият да поговорят!
YavoreVdigniKatoTiZvanya avatar
YavoreVdigniKatoTiZvanya
06 ноември 2018
Тук май не се трие... Disregard, pls.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл