hategame logo
Watch Dogs Legion обявен официално
пуснато на 11 юни 2019 от pseto
watch dogs 3
Watch Dogs Legion беше обявен официално и да, както твърдяха слуховете в играта нямаме на разположение само един-единствен персонаж, както беше в миналите две игри от серията. Напротив, ще можем да играем с десетки герои!

Видеото под статията ни показва за какво иде реч. В него можем да видим цели четири героя в действие, като особено впечатляваща е бавноподвижната бабка. Бива ни показана и permadeath механиката – всеки от нашите герои може да бъде убит, което означава, че няма да можем да се възползваме от услугите му до края на кампанията.

Иначе привличането на нови персонажи към хакерската ни група DedSec става чрез специални мисии (една от които всъщност виждаме във видеото). Явно всеки герой ще си има подобна. Заедно с това персонажите ще са разделени в различни класове, които показват и колко добри са точно в хакерството, ръкопашни битки, пуцалка и други. Както можем да видим всеки герой ще трупа точки опит и вдига нива в зависимост от това колко често играем с него.

От видеото се уверяваме, че в Watch Dogs Legion ще имаме по-голям брой движения в битка, а също и още възможности за взаимодействие с околната среда чрез хакване.

Или като цяло – страхотно представяне и очевидно сериозно надграждане над предишните игри. Watch Dogs Legion очакваме на 6 март догодина за PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
igra4 avatar
igra4
11 юни 2019
Не е нещо невиждано, имаше го и в Prototype.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
11 юни 2019
Изтрит коментар
pseto avatar
pseto
12 юни 2019
Кое - десетки герои, озвучени от различни актьори ли? Понеже това конкретно нито го имаше в Prototype, нито мога да се сетя за някоя игра на прима виста (естествено не знаем и колко дълбоко ще реализира механиката Ubisoft, но определено не е нещо, което срещаме всеки ден).
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
11 юни 2019
Изтрит коментар
igra4 avatar
igra4
11 юни 2019
Всъщност BiA доста ме кефеше преди, но по-добре да не изкарват, за да не го осерат и него. Май последните им читави игри са Rayman-ите.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
14 юни 2019
Изтрит коментар
pseto avatar
pseto
15 юни 2019
Утре ще трябва да се занимавам да раздавам банове за фейк акаунтите, видяло се е. Може и за някои не фейк акаунти най-накрая.
nightwarrior avatar
nightwarrior
15 юни 2019
Ха, с тва при форцата помислих, че просто се ебаваш, след тва си викам wtf. Ясно каква е работата.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл