Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
210
...
432
>
lyubohar
Цитиране
20 юни 2022
Завърших Planescape: Torment. Книг...играта е шедьовър. Не знам какво повече може да се каже. Като главна история мисля, че ми е топ 1, с близък подгласник Disco Elysium. Може би New Vegas, макар че там по-скоро страничните истории бяха най-ценните, точно както и в Witcher 3.

Дълго време ще остане в съзнанието ми, вчера цяла вечер четох фен-теории за големия грях на TNO. Историята и диалозите са просто на космическо ниво.

Но ако някой обмисля да знае, че има много четене и според стила на игра - малко (доста морално остарели) битки. Приемете я по-скоро за книга в интерактивен вариант, но всеки ред си заслужава.

Rostik79
Цитиране
20 юни 2022
Аз си поръчах тъкмо Biomutant. Следя от край време това заглавие - още от първите трейлъри ми се видя симпатично и най-сетне ще го разцъкам. Някой тук играл ли я е?
Като цяло по оценките гледам, че не се претрепват да я хвалят, но на мен ми се струва, че ще ме накефи.
The_Doctor46
Цитиране
20 юни 2022
Rostik79 написа
Аз си поръчах тъкмо Biomutant. Следя от край време това заглавие - още от първите трейлъри ми се видя симпатично и най-сетне ще го разцъкам. Някой тук играл ли я е?
Като цяло по оценките гледам, че не се претрепват да я хвалят, но на мен ми се струва, че ще ме накефи.
Дано да си я взел евтино. Играта за мен беше пълен провал. Има интересни идеи,готин свят,но реализацията е под всякаква критика. На релийза поне,нямаше никакво значение какъв билд правиш.Нищо не работеше. Помпа си някакви статистики,но не усещаш никаква разлика.Да не говорим начина по,който поднасят историята,доколкото я има. Всичко е реализирано толкова зле,че я изтрих по средата. Това разбира се е личното ми мнение. На някой може да му е допаднала.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
20 юни 2022
Има промо в Озон сега и аз се чудя дали да я взема Рос, кажи и ти мнение като я почнеш.. На Доктора му нямам никакво доверие като Соулс фен
Charcharo
Цитиране
20 юни 2022
@lyubohar
Не случайно е на първо място в списък на GND Tech:
https://gnd-tech.com/2017/12/the-ten-best-stories-in-video-game-history/
lyubohar
Цитиране
20 юни 2022
@charcharo, знам, тя на много места е на първо място и заслужено

Относно Biomutant - минал съм и играта и експанжъна, за мен беше супер. Не усетих никакви такива проблеми, каквито Доктора споменава, но все пак не съм задълбавал с различни билдове, минах си я еднократно и беше доста добър Xcom клонинг със супер атмосфера и забавни герои.

Rostik79
Цитиране
20 юни 2022
Любо, говориш за Mutant Year Zero, струва ми се.
Вярно, че и там има подобно изглеждащи герои - антропоморфни животинки-мутанти и пак е пост-апокалиптично, но Биомутанта е друго заглавие.
lyubohar
Цитиране
20 юни 2022
Оф, сори, да
Зачудих се дали не ги бъркам, щото го знам и това, и сърчнах и видях някакво животно и реших, че съм на прав път, хахах
LethianDream
Цитиране
20 юни 2022
Мутанта е класика, даже пак ми се доигра Патицата с шотгън
Rostik79
Цитиране
20 юни 2022
Благодарение на добрите хора от ЕПИК и аз го поцъках Мутант Нулева Година и ми хареса, но този жанр някак си така и не ми влезе. Опитвам се да се сетя дори дали изобщо имам цяло заглавие изиграно от този тип, но май няма. Зигравах се и с Wasteland 2 навремето, но и там изтраях 5-6 часа.

А, пардон, сетих се (всъщност погледнах си в списъка с изиграни игри) - ако може да се каже, че е същият жанр, изиграх навремето Knights of the Old Republic 1 и 2 - прекрасни заглавия и двете. А също и Anachronox.

LethianDream
Цитиране
20 юни 2022
Там си е много специфика, обикновено нормалната трудност е брутална сеч за хора, които не са наясно със спецификата на този тип игри и това малко или много отблъсква хората- и Wasteland, и XCOM, и дори Мутанта.
Роглайковете и те са така- или цъкаш до откат и се зарибяваш зверски (както аз с Darkest Dungeon) или се отказваш и минаваш на по-спокойни игрици
lyubohar
Цитиране
20 юни 2022
И аз много ги играя тия - XCOM, мутанта, Gears of war-базирана имаше една миналата година. Много ги ям, но наистина са малко тегави в началото. Wasteland за мен не е точно в тоя жанр - по-скоро е класическо RPG като Fallout с подобни на XCOM битки (и то май това чак в третата го вкараха).

Роглайковете аз ги слагам на друго ниво по сеч Колко мъчих и Darkest Dungeon, и Хадес...В тия поне знаеш, че ще свърши

The_Doctor46
Цитиране
20 юни 2022
Чшш,ей,солусджиите сме най-надеждни. Щом соулсджия ти каже,че статистиките не бачкат,значи е така Сега може да са го оправили,но на релийза беше ташак.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
20 юни 2022
Абе то поначало ми изглежда играта, че и без това не е много дълбоко РПГ и статистиките не играят кой знае колко. За мен лично е ОК, даже предпочитам така, понеже ми е досадно да преглеждам тонове екрани с екселски таблици със статистики и да се чудя какво да развивам.
GoW, Darksiders, Асасините, Shadow of Mordor/War - екшън игри с доста опростен РПГ елемент, точно както ми харесва и се надявам и Мутантчето да е такъв тип.
LethianDream
Цитиране
21 юни 2022
Поръчах си Биомутанта, да се молим да е добър Дойдоха ми едни ваучери за Озон като подарък за рождения ден и трябваше да се изпукат
Утре да видим новия Плюс какво ще предложи, а четвъртък ще обявят официално датата за "Plague Tale: Requiem" и ще пуснат геймплей трейлър.
Готина седмица се очертава
<
1
...
210
...
432
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.