Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
396
...
411
>
Rostik79
Цитиране
14 март 2025
Аз оня ден инсталирах едно Age of Wonders: Planetfall - то е походова стратегия. След около 30 секунди я деинсталирах
LethianDream
Цитиране
14 март 2025
А, да, засичал съм я и нея, зле ли е?
Rostik79
Цитиране
14 март 2025
Предполагам, че не е зле - има добри оценки, но може да не съм бил в настроение да чета стени с текст с инструкции и за такъв жанр в момента. Може някой друг път да опитам.
LethianDream
Цитиране
14 март 2025
Дам, трябва си търпение, особено в началото, като ти обясняват в туториъла механиките. Може и нея да опитам, и тя е фрий, фантастика и е по-модерна, а не да строиш маймунска цивилизация тип Age of Empires
lyubohar
Цитиране
14 март 2025
LethianDream написа
Май ще пробвам кралете, че нея я има безплатна в Плюса.

Anno 1800 ми е може би любимия сити-билдър, още купувам добавки, а играта е на 5 години Много е хубава, но с клонтролер е абсурд да се играе приятно според мен.

Цивилизациите са ясни, там ако си играл една, значи знаеш какво да очакваш. 5 се води по-добра според мега-феновете, но на мен и 6 ми хареса. Новата не съм играл още.

Crusader Kings го пробвах няколко пъти, но не е моето нещо. Много добре е направено, буквално sandbox и можеш да правиш всичко - от бракове, през шпионажи до войни, но не ми харесва, че нямам ясна цел. По-скоро е "на ти тия 10000 механики, спечели както прецениш".

Age of Mythology ми беше любима навремето - повече от Age of Empires. Римейка го тествах, но така и не го доиграх, май вече не ми се играе на такива класически стратегии със събиране на ресурси и трупане на войска.

Age of Wonders пак е на Парадокс (Crusader Kings), но е доста по-accessible. И аз не я изиграх, играта е някаква комбинация от Civ/Total War (на стратегическата карта) и Heroes (битките). Реших, че предпочитам да си играя самите Civ/Heroes, но играта е много добра със сигурност. И дава много голяма свобода в билдването на героя и уменията ти, казват че е нещо уникално.

Edit: обърках се, че говорите за Age of Wonders 4, пък то било някаква сай-фай версия, която не ми е позната.

nightwarrior
Цитиране
15 март 2025
lyubohar написа
Почнах RDR1 на конзолата, че не съм я играл навремето. Невероятно изглежда играта за годините си. Най-зле са моделите на хората, но и те са поне 5г. пред конкуренцията за времето си. А като погледнеш пейзажа някъде в далечината, трудно се различава от втората част. Рядко се хайпвам, но усещам, че ще е шедьовър като втората.

Аз я харесах повече от първата. Темпото някак по-добре го усетих. И тук съм го споменавал. Втората я играх към 6 месеца(с прекъсвания разбира се), първата я минах за малко повече от седмица. Вярно контента е по-къс, но и мотивацията ми беше по-сериозна, точно заради темпото като че ли.

lyubohar
Цитиране
15 март 2025
Усеща се, наистина. Но е за сметка на реализма Прибират го нашия от улицата, спасяват го, и още на следващия ден вече се е нанесъл при жената и ѝ е пръв приятел, диалозите са все едно са приятели от 5 години Разбирам защо са разтеглили втората в името на реализма и пълното потапяне.
God
Цитиране
15 март 2025
Корейската The First Descendant. Warframe, Destiny, Anthem, Firefall на едно място. И за без пари.
LethianDream
Цитиране
18 март 2025
Погледах малко геймплей, на мен ми мяза на гнусен Тему хибрид между Warframe, Outriders и The Division..

Кога успях да изпиша 3000 коментара тука..

God
Цитиране
18 март 2025
Nexon са корейци, да, азиатците са поначало малко извратени, но ми допадна повече от уж американците Bungie. След 3к часа на Warframe най-после заместник. Относно The Division, той не е баш в тая група, макар че пак е pve loot.
darkblue
Цитиране
20 март 2025
аз на The First Descendant направих 900 часа и я зарязах.
LethianDream
Цитиране
20 март 2025
Ти така го каза, все едно си направил 9 часа и си я зарязал
lyubohar
Цитиране
20 март 2025
Зачесах Days Gone. След толкова противоречиви мнения нямаше как да не я пробвам поне, а и я имах от плюса. Доста ми харесва засега - бавна и силно story based. Нищо чудно, че Псето не я е харесал, буквално е като детето на TLOU и RDR2 Атмосферата и светът са чук. Малко прекалено стелт идва за моя вкус, но засега успявам в Рамбо режим.
The_Doctor46
Цитиране
20 март 2025
На мен Days Gone доста ми хареса.Приятна игричка,а чистенето на ордите беше здрав адреналин.Явно не си стигнал още до някоя орда.Там си има много Рамбо стил,но и доста бягане.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
20 март 2025
О, стигнах, даже ме изнесоха веднъж и повече не припарих. Много съм зелен още явно, нямам нищо срещу тях.
<
1
...
396
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.