Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
407
...
411
>
Rostik79
Цитиране
04 април 2025
Видях трейлър на едно любопитно изглеждащо заглавие от компанията Don't Nod - казва се JUSANT и ми изглежда доста интересно.

Mitko6000
Цитиране
04 април 2025
The_Doctor46 написа
Вчера отключиха The Last of Us 2 в 8,а обикновено винаги отключват игрите за PC в 6.Не знам защо Сони така са решили този път,та не можах много да цъкам.Само графиката мога да оценя. Честно казано не ми се стори много по-добра от TLoU римейка,който беше супер,но може и да се бъркам. В интерес на истината от това конзолно поколение,Horizon Forbidden West е най-впечатляваща графично.Портовете за PC имам предвид.TLoU2 е оптимизирана супер,поне така ми се стори за този час и половина,в който играх.

Доколкото четох, Nixxes този път участват в PC порта. След като не са го оставили изцяло на Iron Galaxy, нищо чудно, че е читав.

The_Doctor46
Цитиране
04 април 2025
Mitko6000 написа
Доколкото четох, Nixxes този път участват в PC порта. След като не са го оставили изцяло на Iron Galaxy, нищо чудно, че е читав.
Мисля,че Nixxes са го правили изцяло,защото,когато започва играта,след логотата на Сони излиза този на Nixxes,но може и друг да е участвал.Между другото Аби е най-неавтентичния герой,заклевам се.За да стане жена с подпертано мъжки черти и толкова развита мускулатура,трябва да взима андрогенни стероиди или много високи дози анавар.Плюс това трябват сериозни тренировки и най-важното стабилна диета.Те пост-апокалиптично нямат дори пеницилини,елементарни лекарства,няма какво да ядат,да не говрим за фитнеси,ама девойката изглежда като състезател в оупън дивизията на Олимпия клас C поне. Как държи тази мускулатура?Смях.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
04 април 2025
Лостове сигурно, ебали го.

Иначе, аз започнах отново да играя Assassin's Creed 2. Като по-малък ми беше може би любимата игра на всички времена и съм я превъртал много пъти, но последно преди 10 години, сигурно. Засега си ми остава любима, доста добре влиза.

The_Doctor46
Цитиране
04 април 2025
Не става с лостове,вярвай ми,не и такъв изглед,не и жена. Двойката беше един от най-добрите асасини.На мен три са ми останали в паметта най-много.Двойката,Balck Flag и една от непопулярните,но аз много я харесах тоагва-Unity.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
04 април 2025
Мани лостове, много ядене или качествени медикаменти трябват за тая форма. Пък и двете са съмнителни.
The_Doctor46
Цитиране
04 април 2025
Точно.За да заприлича на мъж,жената трябва да приема андрогенни анаболни стероиди,като тренболон,дека,тестостерон и тн.Повечето жени взимат неандрогенни или слабо андрогенни анаболни стероиди като анавар или примобол,за да не си губят женствения вид,да не се окосмяват много,да не им расте клитора и тн.Аби очевидно има доста андрогенни изменения.Тя би трябвало да е родена малко преди или по време на гъбичната катастрофа.От къде ще набави тези неща,от къде храна,за да стимулира протеиновия синтез.Трябват й едни поне 250 милиграма седмично ,за да заприлича на мъж.Т'ва е много медикамент. Смешна работа,ама нали е игра,няма да го забелязваме.
Mitko6000
Цитиране
04 април 2025
The_Doctor46 написа
Не става с лостове,вярвай ми,не и такъв изглед,не и жена. Двойката беше един от най-добрите асасини.На мен три са ми останали в паметта най-много.Двойката,Balck Flag и една от непопулярните,но аз много я харесах тоагва-Unity.

Black Flag като пиратска игра е супер, но като игра от поредицата, според мен е леко прехвалена. Unity беше добра откъм геймплей въпреки бъговете, но историята ми беше скучна. AC2 винаги ще ми остане като номер 1 и AC3 като номер 2. Но, за двойката просто нямаше такъв хайп. Така не съм се вълнувал за никоя друга игра, никога. И то разбрах, че ще излиза, точно след като минах първата. Че и още чаках за PC версията, че и да я кракнат тогава. Помня, че 1 месец отгоре отне. След това я врътнах сигурно 6 пъти, последователно. После и на PS3 я имах. Еххх, спомени...

В момента за първи път играя ремастъра от Ezio Collection на PS5, и има някой друг бъг. Също така, ми изглежда значително по-зле от оригиналната версия. Отделно като отворя картата и лагва по някаква причина. Четох, че това било бъг, който така и не е бил оправен. Ама, добре че самата игра е все още толкова страхотна, че да не ми пука много. За първи път я цъкам без да купувам брони.

Като приключа, може пък и да дам втори шанс на Brotherhood. Превъртях я само 1 път като излезе през 2011 за PC, и нещо хич не ми хареса. В класацията ми е на дъното заедно с Valhalla. Ама пък и тогава, бях на 14. Може пък да си променя мнението този път.

Rostik79
Цитиране
07 април 2025
Пробвах малко DOOM 2016 - само колкото да се убедя, че такъв тип шутъри с контролер е тегаво да се играят, каквото и да си говорим. Става, ако пуснеш на ниска трудност, ама е тъпо.
dzhiny
Цитиране
08 април 2025
Поцъках South of Midnight час-два. Доста добре изглежда, ама и тук май фокуса ще е над историята и lore-a...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
08 април 2025
Джини,ти мъчи ли Ишин и Демона,че се разсейваш със странични неща?Говорейки за история и лор,ти май си баш за соулс игрите.Щом не обичаш такива неща,там фокуса не е на това,въпреки че игрите на ФРОМ имат много як лор.
dzhiny
Цитиране
08 април 2025
Чудих се кога ще ме питаш. Не съм бро, май заебах... Може да пробвам скоро да видя какво ще се случи... Иначе Hollow Knight е невероятна игра. Даже ще правя едно мини тату с knight-a
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
08 април 2025
Never give up HK е една от най-добрите метроидвании.Чакаме Silksong-a ,ама не знам дали ще дочакаме.
lyubohar
Цитиране
08 април 2025
Тия дни има много новини за Silksong: https://www.gamesradar.com/games/action-rpg/the-hollow-knight-silksong-news-keeps-coming-the-long-awaited-metroidvania-is-coming-to-the-switch-2-alongside-the-og-console/.
Не, че има дата, но все пак се появи в плановете за разни платформи, което е добър знак.
Mitko6000
Цитиране
09 април 2025
Аз преполових AC2. След като я приключа, си поръчах Cyberpunk Ultimate Edition за PS5, че е на промоция. Имам PC версията в GOG, но разликата в цената не а кой знае колко по-голяма за конзолната версия. Последно я бях цъкал, преди големия пач който реално оправи всичко, а и на DLC-то се точех. След всички позитивни мнения от обкръжението ми и форума, мисля да се разцепя.
<
1
...
407
...
411
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.