Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
419
...
432
>
The_Doctor46
Цитиране
22 май 2025
Е то страшни модове,чикиджийска работа.За съжаление огромна част от модовете за ,която и да е игра са подобен род.Вместо нещо смислено,тури там голи жени.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
22 май 2025
С една ръка на клавиатурата може ли да се играе
lyubohar
Цитиране
22 май 2025
Щом в Нексус филтрите са:
- most popular
- highest rated
- adult/non-adult
сметай

Колко модъри са се развили, почвайки от цици...

dzhiny
Цитиране
22 май 2025
Всичко супер с Експедицията, зарибява играта яко, ама защо трябваше да има има тва Gradient Counter... parry и додж си бяха напълно достатъчни.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
22 май 2025
Мен лично повече ме възбуждат оригиналните героини, отколкото тези рисувани парцали с неестествени цици Но аз съм си извратен
logout
Цитиране
22 май 2025
LethianDream написа
Мен лично повече ме възбуждат оригиналните героини, отколкото тези рисувани парцали с неестествени цици Но аз съм си извратен

Значи ставаме двама

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
dzhiny
Цитиране
26 май 2025
До къде го докарахте в Експедицията? Докторе, как върви, раздаваш ли се? Аз мъча Dualliste, втората му фаза е мн гадна.
The_Doctor46
Цитиране
26 май 2025
dzhiny написа
До къде го докарахте в Експедицията? Докторе, как върви, раздаваш ли се? Аз мъча Dualliste, втората му фаза е мн гадна.
Доста след дуалиста съм и да още се радвам.Играта е пушка,въпреки че понякога ми се иска да е малко по-динамична,но такава е природата на turn-based игрите.Аз дуалиста го свих за 3 опита,но съм билднал всеки персонаж за максимални щети,та бързо пукясват.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
26 май 2025
The_Doctor46 написа
dzhiny написа
Доста след дуалиста съм и да още се радвам.Играта е пушка,въпреки че понякога ми се иска да е малко по-динамична,но такава е природата на turn-based игрите.Аз дуалиста го свих за 3 опита,но съм билднал всеки персонаж за максимални щети,та бързо пукясват.

Кои са ти основните 3ма?
The_Doctor46
Цитиране
26 май 2025
dzhiny написа
The_Doctor46 написа
dzhiny написа

Кои са ти основните 3ма?
Verso,Lune и Maelle.
dzhiny
Цитиране
26 май 2025
Луне на какво я играеш (билд)?
The_Doctor46
Цитиране
26 май 2025
dzhiny написа
Луне на какво я играеш (билд)?
Главно burn силите и pictos за щети.Всичко за щети.Рулетка,50% повече щети на първи удар,50% повече ако е под 50% кръв и тн и тн.Всички така съм ги билднал.
BloodDagger
Цитиране
27 май 2025
Аз също съм след Dualliste и не помня да ме е убивал . И аз като доктора съм с Verso, Maelle и Lune - няма как просто. То така или иначе има още два персонажа (единия от които е Sciel). Maelle почти постоянно ми стига damage cap-а, успях с малко зор да и взема Jarum, който я суичва във Virtuоse при counter attack. Lune ми е доста полезна за лечителка, но съм оставил другите скилове да са офанзивни. От опита ми с такива игри, винаги е хубаво да има party member, който да може да лекува/възражда.
dzhiny
Цитиране
27 май 2025
То като гледам има варианти за healer-и (Lune, Sciel, Verso) аз помпам яко от колбите, да не гърмя AP.
The_Doctor46
Цитиране
27 май 2025
Аз лечител не ползвам,карам само с айтеми.Не знам на каква трудност я цъкате,но аз цикля на експерт и установих,че лечебните сили са в по-голямата част малко непотребни.При битките с мобове и при някои удари на босовете евентуално,но прилична част от ударите на шефчетата,ако не ги парираш или избегнеш,те уан шотват.Да не говорим,че имам и полза от това да съм на по-малко кръв,заради някои pictos-и.
<
1
...
419
...
432
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.