Upon defeat any conversations, datum discovered, puzzles completed, or enemies eliminated will all be preserved regardless of save points used.
However weapon progress and loot gathered from enemies will be reset to the state of the last save point used.
Което ми е малко странно, ако го тълкувам правилно - хем победените противници остават победени, но ако умреш преди save point реално няма как да възстановиш същия луут, защото и противниците ти няма да се респаунат
Доктора да казва как е точно.
Разкарах соулс-рачето, колкото и симпатично да ми беше, но след като понапреднах стигнах до буксуващия момент, в който трябва да покривам територии, напредвам -> утрепват ме и айде отначало пак същата досада.
Поиграх уикенда Цушимата и трябва да си призная, че ме хвана много здраво. Махнах лайняния черно-бял Куросава режим и играта отвори едни цветове и пейзажи, майката си ебало Изиграх някъде около една трета от играта и е впечатляваща в някои детайли, в други е тотална скука като мисии, диалози и сюжет. Геймплеят обаче е много зарибяващ и ясно си личи как като си ъпгрейдваш оръжията и техниките, това ясно се отчита в сблъсъците с монголската паплач. Със сигурност ще си взема и Йотей тази година.
Сетингът ми харесва, че е някакво фентъзи, но не е баналното the witcher-тип средновековие с втръсналите вече шлемове и грамадни мечове и брони, а по-интересен период и стилистика тип Assassins Creed Black Flag или Banishers.
Единицата е невероятна- история, сюжет, можеш да имаш романс с всички, включително с бодигарда си.
Има едни клади и Инквизиция, която много ми напомни на реалните събития в средновековна Европа.
Феноменална игра. Нискобюджетна е лелята на Доктора, мисля, че Грийдфол си има стабилен бюджет за АА игра
Брутално ми се доигра сега покрай тая дискусия, довечера ще направя един рън да си я припомня