Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
12 юни 2025
lyubohar написа
The_Doctor46 написа
Е,как,нЕма да се скатаваме ся.

Ти и да не ме дебнеш, мен ще ме човърка отвътре. Ще изляза в някой хубав, слънчев ден, ще си си свиркам и ще си мисля: "ех, колко е хубаво всичко", а един скрит глас ще ми прошепне: "да, но не си бил Маления". Това е реална история, макар и с други босове И да се опитвам, няма как да забравя.
А така,това да се чува.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
12 юни 2025
Не, не, това не е нормално, дори за тук
The_Doctor46
Цитиране
12 юни 2025
Ами,съвсем нормални неща от ежедневието на соулс играч.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
13 юни 2025
Не само на соулс. И аз отвреме навреме се сещам за някоя игра отпреди години и си викам "ей, трябваше да го мина това ниво". Като някаква гузна съвест.

Поиграх малко Greedfall - впечатлиха ме структурите на мисиите още в тюториала - повече идейни и интересни от цялата Асасин Шадоус (която впрочем още не съм изиграл). Нещо битките ми идват трудни. Пуснах на предпоследна трудност играта и доста ме ступват още в началото.

И голямата критика - кой, по дяволите е решил (това и в други игри го има, даже във всички соулски е така), че е добра идея да държиш хикса на контролера за бягане (или кръгчето)? Съответно не можеш да въртиш героя с десния стик. Съответно ако бягаш и искаш да завиеш, трябва да пуснеш бутона за бягане, за да преместиш десния палец на гъбката да завиеш и после продължаваш да бягаш. В по-нормалните случаи бягаш с L3 или R3. Мишка и клавиатура, каквото и да си говорим, няма какво да го бие.

Същата работа и с екшън бутоните - удряш с триъгълник и квадрат, доджваш с хикса, парираш с кръга. Т.е. вичко ти е на един пръст. Малко или много отиват няколко микросекунди да отместиш пръста от еднота, за да отиде на другото. Да не говорим, че и комботатата по този начин се осакатяват (ако има такива). Трябва с международен закон да се задължат разработчиците да слагат R1, R2 за ударите

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.