Към всички добавени, слагам и Splinter Cell Chaos Theory. Игра от 2005, съвсем обратно на пуцалка. Пазачите там бяха доста умни, до такава степен, че могат да разпознаят счупена ключалка или лампа. Да си светят когато е тъмно, да реагират на звуци...
Навъртях неделята и няколко часа в бетата на Battlefield 6 и бих казал, че останах очарован. Много яко усещане за битка на фронта - отвсякъде гърми, пушеци, свистят куршуми и ракети... направо си "във филма", хаха! Механиката за съживяване е много яка - хваща те някой другар за врата и те влачи малко да те измъкне от зоната на опасност и после се изправяш. Веднъж още докато съм на земята и ме е спасил един съотборник, срещу мен изскача противник и както съм още легнал го разстрелвам докато връхлита - брутално яко кинематографично усещане .
Графика и звук, модели на оръжия - отлично ниво, характерно за поредицата.
Бъгове почти не срещнах. Едва ли ще я купувам играта, но след време ако се появи на добро намаление, може да се замисля.
Стелар Блейд-а как е като геймплей? Има ли много соулски шитни или е по-лесна като Banishers?
Не ми се дават сто лева САМО за циците на тая пача Ако искам да гледам цици, ще си направя някоя цицорана в Киберпънка и ще направя двеста снимки във фото режима..
Уикенда аз се върнах към Returnal и незнайно как уикендът отлетя в нея- едни 20-30 часа без почти никаква прогресия и напредък. Страхотна игра! Alien вайба в нея ме разбива от кеф, а и напоследък си въртя последователно всички филми от Alien поредицата. Всяко ново "тръгване" ти е различно като преживяване.
Риболовът винаги ми е бил изключително тъп и странен в игра, а има цели отделни заглавия, посветени на темата. Мисля, че във Far Cry бях седнал да ловя риба, мега скука, там имаше даже като куестче да си ловиш различни типове риби, за да си правиш различна екипировка или консумабъли