Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
437
...
441
>
The_Doctor46
Цитиране
08 август 2025
dzhiny написа
Защо няма добро АИ в игрите ВЕЧЕ? То нали все повече напредва in general...?
Един разработчик обясни преди време в интервю.За да направиш умно АИ трябва много човекочасове работа и най-вече тестване,което пък означва повече пари,пари,които компаниите предпочитат да вложат другаде-например маркетинг.Това е положението в момента за съжаление.В бъдеще може и да се оправи.Другото,което каза,че повечето геймъри искали глупаво АИ,което според мен не е вярно.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
08 август 2025
А искаш да кажеш, че в миналото е имало игри с много добро АИ ли и ако да, кои например?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
08 август 2025
dzhiny написа
А искаш да кажеш, че в миналото е имало игри с много добро АИ ли и ако да, кои например?
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist,F.E.A.R.Middle-Earth: Shadow of Mordor,Alien Isolation ,Left for Dead, STALKER и тн. Тези се сещам на прима виста,ако се разтърся,ще се сетя за още.Сигурен съм,че колегите тук ще добавят някои.Като цяло старите игри имаха по-читаво АИ,дори и да не е било супер умно.На днешно време е много зле положението.Направо подигравка с геймърите.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
08 август 2025
За F.E.A.R. и аз си спомням, че беше много добро. По спомен и Far Cry първият беше доста добре за времето си. Half-Life 2 също. За игри като Alien някак си се подразбира, макар че точно там си мисля, че всичко е на рандъм принцип - гадта ходи random и ако те види те яде, ако не те види - не те яде Не мисля, че кой знае колко AI има вкарано
bojosan
Цитиране
08 август 2025
Имаше една игра Таймшифт, там ония ме гонеха до дупка, беха много хитри.
dzhiny
Цитиране
08 август 2025
Все пуцалки изредихте с икзлючение на Мордора
Mitko6000
Цитиране
10 август 2025
dzhiny написа

Към всички добавени, слагам и Splinter Cell Chaos Theory. Игра от 2005, съвсем обратно на пуцалка. Пазачите там бяха доста умни, до такава степен, че могат да разпознаят счупена ключалка или лампа. Да си светят когато е тъмно, да реагират на звуци...

LethianDream
Цитиране
11 август 2025
Скоро играх пак любимата Dishonored и на финалното ниво си направих експеримент, седя високо и почвам да трепя гардове. Колкото повече убивах, толкова повече идват като подкрепления, както и би следвало да се случва. Виждат мъртвия гард, бият тревога, викат подкрепления.
Това е игра от 2012 година. Класи над всички днешни игри И в този показател- AI.
Rostik79
Цитиране
11 август 2025
Понапреднах доста в Stellar Blade и играта радва. Красива графика, красива мацка с щедро разголени одежди
Като геймплей сякаш не видях нищо иновативно - стандартни екшън-механики като за игра от трето лице, но са направени добре и се усещат яко. Има и готина музичка.

Навъртях неделята и няколко часа в бетата на Battlefield 6 и бих казал, че останах очарован. Много яко усещане за битка на фронта - отвсякъде гърми, пушеци, свистят куршуми и ракети... направо си "във филма", хаха! Механиката за съживяване е много яка - хваща те някой другар за врата и те влачи малко да те измъкне от зоната на опасност и после се изправяш. Веднъж още докато съм на земята и ме е спасил един съотборник, срещу мен изскача противник и както съм още легнал го разстрелвам докато връхлита - брутално яко кинематографично усещане .
Графика и звук, модели на оръжия - отлично ниво, характерно за поредицата.
Бъгове почти не срещнах. Едва ли ще я купувам играта, но след време ако се появи на добро намаление, може да се замисля.

LethianDream
Цитиране
11 август 2025
Батълфилд-а ще го чакам да се появи в услугата на EA след година-две за пробване.

Стелар Блейд-а как е като геймплей? Има ли много соулски шитни или е по-лесна като Banishers?
Не ми се дават сто лева САМО за циците на тая пача Ако искам да гледам цици, ще си направя някоя цицорана в Киберпънка и ще направя двеста снимки във фото режима..

Уикенда аз се върнах към Returnal и незнайно как уикендът отлетя в нея- едни 20-30 часа без почти никаква прогресия и напредък. Страхотна игра! Alien вайба в нея ме разбива от кеф, а и напоследък си въртя последователно всички филми от Alien поредицата. Всяко ново "тръгване" ти е различно като преживяване.

Rostik79
Цитиране
11 август 2025
Стелар-а е много добре като геймплей. На макс трудност си е тегава, затова я пуснах на нормал и така е даже лесна - най-много 2-3 пъти някой бос да те убие преди да го смъкнеш. Даже най-много ме затрудни един момент, когато няколко вълни средняшки врагове ме нападаха, отколкото кой да е бос. Няма я досадната соулс-механика да губиш души като умреш и после да ходиш да ги търсиш. Имаш добрия стар EXP-points, които си трупаш и си остават. Ако умреш, просто се "раждаш" от последния портал, а в някои случаи от авто-сейф като във всяка нормална игра .
И аз имах подобни притеснения преди да я почна. Циците са само приятна екстра, иначе останалото си е солидна гейм-механика. Бих я сложил като Darksiders 2 или Jedi Survivor-тип бойна механика - с множество комбо-движения и удари, които е добре да научиш, за по-добра ефективност и кеф по време на битки. Париранията също са важни, но са сравнително лесни.
The_Doctor46
Цитиране
11 август 2025
На мен ми се щеше да е поне две-три идеи по-тегава на максимална трудност.Има такива готини комбота,а всичко мре бързо. Потвърждвам,че играта е супер приятна като комбат.Има си умения,комбинации.На мен това даже ми беше единствения проблем и играта,ниската трудност.Е,риболова не ми беше по сърце,но той е изцяло опционален и може хич да не го правиш.Аз го правих заради платината.
LethianDream
Цитиране
11 август 2025
Супер, щом е лесна на психопата Доктор, значи е идеална за нормалните играчи като мен и Ростик

Риболовът винаги ми е бил изключително тъп и странен в игра, а има цели отделни заглавия, посветени на темата. Мисля, че във Far Cry бях седнал да ловя риба, мега скука, там имаше даже като куестче да си ловиш различни типове риби, за да си правиш различна екипировка или консумабъли

lyubohar
Цитиране
11 август 2025
Минах Final Fantasy VII Rebirth. Ами страхотна е, не знам какво друго да кажа. При все недостатъците, които има (например мини-игрите), пак е адски добра. Музиката е за Грами. Историята и диалозите са на много високо ниво. Горещо препоръчвам, но играта е много голяма, да знаете. Отне ми 120ч някъде и не съм минал съвсем всичко. За сравнение първата (Final Fantasy VII Remake) ми е отнела около 80 часа.
dzhiny
Цитиране
11 август 2025
Май е силнo препоръчително да се играе първо Remake-a на FF?
<
1
...
437
...
441
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.