Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
448
...
450
>
Rostik79
Цитиране
03 септември 2025
Почти във всички случаи на "кораво ПЦ" играта ще изглежда осезаемо по-добре, отколкото на конзола. Дори и в случаите, когато самото заглавие не предлага по-добри "собствени" настройки за компютър, т.е. няма да има повече детайли или по-добра физика или сенки, пак може да я настроиш да изглежда по-добре, най-малко заради повечето кадри, а отделно и има опция да се модва допълнително играта в някои случаи за по-добра картина.
bojosan
Цитиране
03 септември 2025
На кораво ПЦ както викате грфиката е несравнимо по добра от тази на X и PS5 , да не кажем на светлини години, нем акво да се лъжем, убедил съм се с очите си. Днеска обаче за пръв път се сблъсках с чийтъри в Live на MW3. Беха двама в тандем, с безсмъртие. М$ се насра тотално вече, в мултито ни пускат в една игра и тия с комповете и тия с конзолите и тия с телефоните и става мазало. Манджа с грозде. Те обаче винаги така курвенската играят, когато требва да им излезе новата игра пускат чийтъри в най играната за да ни откажат и да им купуваме боклуците, сега в момента най доброто им мулти за всички времена BO2 e тотално неиграемо от изроди. Същия номер прилагат и на MW3 която се играе най много заради старите карти, а те не искат това да е така, а да преордваме новия CoD
lyubohar
Цитиране
03 септември 2025
Не само на кораво PC - на лаптопа ми с 3070ti Final Fantasy VII Rebirth изглеждаше тотално различно. На конзолата просто е окастрена графично до немай къде, почти с всякаква конфигурация би била по-добре на PC.
The_Doctor46
Цитиране
03 септември 2025
Първите ми впечатления от Cronos след около 3 часа игра.Още веднага става ясно,че са черпили вдъхновение т.е. копирали от Dead Space.Героя се движи,стреля и бяга като Айзък.Ъпгрейдването на костюма,оръжията и нещата,които купуваш стават по абсолютно същия начин като в Dead Space.Научаваш за света и историята по абсолютно същия начин-чрез документи и записи.Дори тъпченето и трошенето на сандъците е същото.Също така са черпили вдъхновение и от Resident Evil.Споменатите сандъци са почти 1 към 1 с тези от RE,крафтваш неща като в RE и търсиш бушони,кючове и тн. както в RE.Атмосферата е микс между Dead Space и Silent Hill (същото студио прави римейка на двойката),което е супер добре.Много здрава атмосфера.Имам чувството,че пичовете са се събрали и шефа им е казал:"Вижте,няма да мислим нищо оригинално,ще копираме,но разбира се от най-добрите в жанра".Сега,има си и някои свои механики,няма да казвам какви.Действието се развива в комунистическа Полша,а историята за сега ми харесва.Вразите до тук,които срещнах са 4 вида,но съм още в началото.Предполагам,че ще има други натам.Графиката е супер,но ако някой иска да я пробва на PC,да знае,че грам не е опримизирана и трябва споменатата вече "корава" машина.Аз съм пуснал всичко на максимални настройки с HDR,4К,без да ползвам генериране на кадри и държи 60 кадъра,кето е най-ниския фреймрейт,който съм получвал от Cyberpunk 2077 с path traycing.Грам не са се старали с оптимизацията.Повечето игри ми държат доста над 60 кадъра.За сега играта ми допада,играя си я с удоволствие въпреки,че е рано за някакви генерални оценки,но в момента доста ми харесва.

П.С. имаше един мега забавен момент още в началото.Трябва да намериш ключ за врата,която е внимание-от тези почти изцяло остъклени врати с дърво само в долната част на вратата,а нашия човек е екипиран с тежък костюм и бластър,а не може да разбие стъклото.WTF.Само половин час по-късно пък си отваяш друга врата,много по-солидна с тупалка.Тези пичове или тролят,или на никой не му е минало през главата поне за бегъл реализъм.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
04 септември 2025
Много се колебая дали BL4 или Cronos или Ghost of Yotei... То ясно, че ще се играят всичките рано или късно, де.

Кронос вероятно ще е 15-20 часа макс, Бордърлендс традиционно са дълги игри, да има да пуцам поне месец.

logout
Цитиране
04 септември 2025
И Ghost of Yotei най-вероятно ще ти отнеме поне месец, ако караш по всички локации, а не само по главния куест.
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
LethianDream
Цитиране
04 септември 2025
Тоя Кронос ми е солиден пас, врроятно и като го пуснат в "безплатните" услуги, няма да го сваля, както и се случи с Калистото. Дед Спейс игрите не са моето.

Бордърлендс 4 ми идва идеално- излиза другия петък, което значи тотално размазване през уикенда. За първия учебен ден ще споделя тук как е, за да не се чудите.

Йотей- там съм на голям кантар - Цушима-та ми е много прехвалена игра, ОК ми беше за едно изиграване и дотам. Нищо не помня от историята, а я играх преди няколко месеца, смятайте колко е била зле! Много съм скептичен и за Йотей Единствената разлика е, че ще жънеш с женски парцал...Поне да беше някакво секси маце ала Стелар блейд да има смисъл, а то ще е закачулена пастърма Вероятно ще я чакам на ГОЛЯМО намаление, демек след 2-3 години Или да влезе в Плюса като Цушимата.

dzhiny
Цитиране
04 септември 2025
И аз наскоро купих Dead Space и направо умрях от скука и цялата атмосфера е баси спрялата с всичките си sci-fi нюанси... Cronos-a изглежда доста по-добре, ама вероятно вайба ще е много сходен както казвате.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
04 септември 2025
Джини,fite me irl.Dead Space е една от най-добрите сървайвъл хорър игри.На мен лично ми е на първо място.Второ е за Resident Evil 4(оригинал и римейк) и трето за Dead Space 2.Няма нищо спряло.Атмосферата в DS е невероятна.Няма лошо да не ти харесва като игра,но самата атмосфера е супер.Cronos си е Dead Space+Resident evil+малко от Silent Hill.Ако не харесваш нито една от изброените,няма причина да ти хареса.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
04 септември 2025
dzhiny написа
И аз наскоро купих Dead Space и направо умрях от скука и цялата атмосфера е баси спрялата с всичките си sci-fi нюанси... Cronos-a изглежда доста по-добре, ама вероятно вайба ще е много сходен както казвате.

И аз съм на това мнение Resident Evil са невероятни, но Dead Space съм го почвал 3 пъти и умирам от скука. Накрая на римейка се насилих и го минах, но сега като се замисля абсолютно нищо не си спомням от него - толкова ми е харесал. Атмосфера си имаше обаче, но горе-долу това ми остана от тази игра. За мен топ игра с подобна сай-фай/хорър атмофера е Prey (2017), също Alien: Isolation.
The_Doctor46
Цитиране
04 септември 2025
Летиан,ще правм крос-платформен co-op на Borderlands.
Rostik79
Цитиране
04 септември 2025
Освен другото, но Дед Спейс има и страхотен lore - много дълбока история, започваща хиляди години преди събитията от играта. За мен е най-близкото нещо до едновременно The Thing, Aliens, Event Horizon и Лъвкрафтска митология.
Много жалко, че римейкът стигна само до първата игра, която два пъти врътнах, а оригиналната и нея сигурно поне 2-3 пъти съм я изигравал, както двойката и тройката. Много ми е на сърце тази поредица.
The_Doctor46
Цитиране
04 септември 2025
Те Любо и Джини не разбират от този жанр.Да кажеш,че Alien Isolation,която иначе е добра игра,по-добра от DS.What about no. Любо,Prey не е сървайвъл хорър.Майтапа настрана,Дед Спейс винаги влиза в класациите за една от най-добрите игри в жанра евър,но както всяка игра и тя няма да се хареса на всеки очевидно.Различни хора,различни вкусове.Рос, студиото,което прави римейка са предложили на EA да направяр и на двойката,а също така да направят и 4 част,но и двете предложения са отхвърлени от шефовете.Още една причина да мрази човек ЕА.
lyubohar
Цитиране
04 септември 2025
Знам, че не е сървайвъл, само за сай-фай хорър атмосферата имах предвид. Иначе генерално не обичам сървайвъл игри, Alien Isolation е по-скоро изключение заради любовта ми към Alien вселената. От друга страна Subnautica ми е в топ 3 за всички времена, а тя е баш сървайвъл, така че ходи го разбери

Но Dead Space не ми кликна и това е. RE от друга страна ми кликнаха много. И двете ги играх на римейк, много след оригиналното им време. Вероятно и това има значение, макар че Dead Space го мъчих и когато си излезе.

Rostik79
Цитиране
04 септември 2025
Еми просто в някои случаи наистина не клика. Заглавие, за което си мислш, че няма как да не се хареса, се оказва, че за други е скука.
И при мен Уичера така и не ми влезе, а колко хора се кълнат, че е най-великата игра и така...
<
1
...
448
...
450
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.