П.С. имаше един мега забавен момент още в началото.Трябва да намериш ключ за врата,която е внимание-от тези почти изцяло остъклени врати с дърво само в долната част на вратата,а нашия човек е екипиран с тежък костюм и бластър,а не може да разбие стъклото.WTF.Само половин час по-късно пък си отваяш друга врата,много по-солидна с тупалка.Тези пичове или тролят,или на никой не му е минало през главата поне за бегъл реализъм.
Кронос вероятно ще е 15-20 часа макс, Бордърлендс традиционно са дълги игри, да има да пуцам поне месец.
Бордърлендс 4 ми идва идеално- излиза другия петък, което значи тотално размазване през уикенда. За първия учебен ден ще споделя тук как е, за да не се чудите.
Йотей- там съм на голям кантар - Цушима-та ми е много прехвалена игра, ОК ми беше за едно изиграване и дотам. Нищо не помня от историята, а я играх преди няколко месеца, смятайте колко е била зле! Много съм скептичен и за Йотей Единствената разлика е, че ще жънеш с женски парцал...Поне да беше някакво секси маце ала Стелар блейд да има смисъл, а то ще е закачулена пастърма
Вероятно ще я чакам на ГОЛЯМО намаление, демек след 2-3 години
Или да влезе в Плюса като Цушимата.
Но Dead Space не ми кликна и това е. RE от друга страна ми кликнаха много. И двете ги играх на римейк, много след оригиналното им време. Вероятно и това има значение, макар че Dead Space го мъчих и когато си излезе.