Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
17 декември 2025
Аз соулс игри не играя, ти доколкото знам, разцъкваше доскоро Секиро, а и GoW секцията с валкириите, която е на нивото на соулс игрите, така че е логично да ти е лесно. Определено не съм свикнал да играя с такива шефове..

tenga написа
И според мен не си свикнал да ти е трудно и го казвам като човек който НЕ е фен на соулс игри, но Експедицията лично на мен ми се стори лесна, а я играх на по-високата трудност, като само няколко пъти смених на средна трудност, тъй като исках да я приключа бързо, защото нямах много време да играя и исках максимално бързо да я превъртя. Единствено се запънах малко повече на танцуващата кукла и на финалният шеф. Честно казано аз Parry почти не съм ползвал, използвах на 95% само Dodge. Лично аз съм псувал повече и съм хвърлял джоийстици на God of War при харпиите, но при Експедицията даже не успях и да се ядосам.
lyubohar
Цитиране
17 декември 2025
The_Doctor46 написа
То и аз си обичам повече сай-фай,все пак най-любимата ми игра/игри евър са Mass Effect 1 и 2,но нямам нищо против и друг сетинг.Летиан иска Експедицията да е разходка в парка явно.На последна трудност таймингите за париране са наистина кратки,но не вярвам да я е мъчил на висока трудност,а и ако не може да парираш,винаги може да доджваш.Там и на видока трудност таймингите са щедри.Да,не те награждва след това,но пък поне ще оцелееш.На ниските е супер лесно.На мен с изключение на 3 боса,ми се искаше да е малко по-тегава на последната трудност.

Малка поправка - таймингите на средна и висока трудност са еднакви. Само на ниската са по-широки. Разликата между средната и високата е в това колко силно бият

Иначе никой не ви кара да минавате опционалните (трудните) босове. Те затова са опционални. Според мен историята (без опционалните) на нормална трудност може да се мине и без додж дори, така че са предвидили всяко ниво геймър. Иначе парирането е невероятен кеф и си заслужава усилието откъм отплащане, но не е за всеки и аз също на някои босове го отсвирвам ако видя, че е прекалена занимавка.

Но не смятам, че който играе трудни игри обича да страда и да му е гадно и да се нервира - точно обратното е. Тя и жена ми си мисли че страдам като чуе музиката, която слушам, а аз буквално чилвам и медитирам

The_Doctor46
Цитиране
17 декември 2025
lyubohar написа
Но не смятам, че който играе трудни игри обича да страда и да му е гадно и да се нервира - точно обратното е. Тя и жена ми си мисли че страдам като чуе музиката, която слушам, а аз буквално чилвам и медитирам
Хах,различни вкусове значи.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
18 декември 2025
The_Doctor46 написа
lyubohar написа
Хах,различни вкусове значи.

Вчера четох статия, че песента на Black Eyed Peas "Got a feeling" била най-депресиращата в историята на музиката и пуснах коментар, че горкият човечец, писал тази статия, явно никога не е слушал фюнеръл дуум, за да разбере какво е истинска депресия
Пускам си например "To Live for my death" на Shape of Despair... Скоро бях открил, че една много яка готик банда имат песен, в която главната героиня не заплашва, а директно се самоубива и разказва защо .. Изобщо "весели" неща, спрямо които поп песни като тази на BEP бледнеят.

lyubohar
Цитиране
18 декември 2025
То хубавата музика е депресарска така или иначе, хубава весела музика няма
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.