Иначе никой не ви кара да минавате опционалните (трудните) босове. Те затова са опционални. Според мен историята (без опционалните) на нормална трудност може да се мине и без додж дори, така че са предвидили всяко ниво геймър. Иначе парирането е невероятен кеф и си заслужава усилието откъм отплащане, но не е за всеки и аз също на някои босове го отсвирвам ако видя, че е прекалена занимавка.
Но не смятам, че който играе трудни игри обича да страда и да му е гадно и да се нервира - точно обратното е. Тя и жена ми си мисли че страдам като чуе музиката, която слушам, а аз буквално чилвам и медитирам ![]()
Вчера четох статия, че песента на Black Eyed Peas "Got a feeling" била най-депресиращата в историята на музиката и пуснах коментар, че горкият човечец, писал тази статия, явно никога не е слушал фюнеръл дуум, за да разбере какво е истинска депресия
Пускам си например "To Live for my death" на Shape of Despair... Скоро бях открил, че една много яка готик банда имат песен, в която главната героиня не заплашва, а директно се самоубива и разказва защо .. Изобщо "весели" неща, спрямо които поп песни като тази на BEP бледнеят.