Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
11 март 2026
Пак не струва колкото един нов Астън Мартин, който шефа си взе тези дни ... "да си има и да му е интересно". Сигурно ще го кара два пъти в годината

Спрямо големите разходи за къщи, апартаменти, коли и деца, нашето е прашинка в пустинята...

The_Doctor46
Цитиране
11 март 2026
Е ся,Астън Мартин,но ако трябва да сме абсолютно акуратни,има машини по-скъпи.Преди време Линус сглоби някакъв полу-сървър,полу-PC за над милион долара.Друг въпрос е,че това нито ми трябва,нито мога да го притежавам,но същото важи и за Астъна.Иначе да,ако си изтеглил Х брой кредити и имаш, и деца, естествено,че месечно ще харчиш много повече.Хубавото е,че аз си имам собствено жилище и не плащам такива неща.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
11 март 2026
Дека дойде за 9 дни от холандия поръчан директно от сайта на Стийм. Но в момента нещо гледам че имат проблеми с бройките.
Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
11 март 2026
Луд, къде ти дойде? В поща ли? Или някаква компания тип Еконт или Спийди? Дай повече детайли Иначе ми е ясно, че около седмица-две отнема докато дойде до БГ.
Ludnichar
Цитиране
11 март 2026
На адресът на офиса ми дойде. Върти ми се в главата, че беше по спиди (които реално са dpd за България) но не съм 100% сигурен.
Но всичко с доставката беше уредено от тях и според мен беше супер организирано.
Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
11 март 2026
Супер, значи и аз така ще процедирам, мерси много
Rostik79
Цитиране
11 март 2026
Аз бих взел суича, не за друго, а да изиграя последните 2-3 Зелди. То за друго като гледам май не става. Останалите ексклузиви (30-тина на брой) са само по няколко игри от марио, кърби, покемони, донки конг и разни платформъри. Поне от уикипедия тези ми изкарва конкретно за Суич 2. Сигурно има други, "наследствени" от предните поколения конзоли. Доктора, ако му се е занимавало, сигурно ще знае.
The_Doctor46
Цитиране
11 март 2026
Bayonetta и трите си заслужават.Много здрави екшън игри с голям replay value ако си падаш по предизвикателствата.Astral Chains не е лоша също и да не забравим Metroid Dread,една от най-добрите метроидвании.Metroid Prime са от първо лице.Те също се радват на успех,но не са моето нещо.Общо взето това е извън класиките Марио и покемон.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
11 март 2026
Ако си падаш по jrpg-та, Fire Emblem и двете игри ми харесаха (Тъй де двете по-нови).

Marvel Ultimate Alliance 3 също ми допадна.

Другите традиционни ексклузиви ги споменахте.

Mitko6000
Цитиране
11 март 2026
Летиан, ако имаш парите за Switch 2, кеф цена няма. Поръчах си Meta Quest 3s днес. Портфейла ми още ме мрази, но мисля пак да си се накефя.
dzhiny
Цитиране
11 март 2026
Тая Bayonetta първата бях я купил. Тя уж 2017 (за pc), а изглежда яко олдскул. Ама и тая и Нинджа Гайдъна са ми ебаси хаотичната гюронтии . Не е моето.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
11 март 2026
The_Doctor46 написа
също и да не забравим Metroid Dread,една от най-добрите метроидвании.
Факт, много е добра.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.