Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
14 април 2026
Аз инсталнах Сайбърпънк 2077 да видя ъпдейта и не спирам да я играя. Рей-трейсингът е супер, бистра като сълза картина, 60 стабилни кадъра.
И най-големият ъпгрейд - не знам заради ъпдейтите в играта или заради ОЛЕД телевизора или нещо друго, но преди като я играех (за последно 2023) имаше един ужесен видео-шум по някои повърхности - все едно безброй малки точици танцуват - като телевизорите навремето като свърши програмата. Особено се виждаше по шосета и то през нощта, но също и на много повърхности - мебели, шкафове - в зависимост от осветлението. Действаше адски отвличащо вниманието и дразнещо. Не се влияеше от никоя настройка при мен и не е film grain. Така и не ми стана ясно от какво е - уж някаква настройка, която в компютърната версия я има в менюто и може да се изключи, но на конзолата я няма. Подобно имах и при Control, но в по-малка степен. Но също така доколкото знам не при всички конзолни потребители го има. Във всеки случай това сега го няма и всички повърхности са гладки или каквито там трябва да бъдат - кожа, метал, хром, стъкло...
The_Doctor46
Цитиране
14 април 2026
Аз никога не съм имал подобни графични проблеми със Сайбъра,но на PC има една камара настройки.Иначе играта е една от най-добрите евър според мен.Страхотна игра е.Още на релийза си личеше,че под тоновете бъгове е супер игра,но тогава на конзола май беше неиграема,та я свалиха даже от стора.Аз бях от късметлиите на PC,които нямахме много бъгове.След ъпдейта 2.0 стана още по-добра.Сега имаше наскоро още ъпдейти.Трябва да я почна пак някога.Имам около 600-700 часа в тази игрица,ама в петък иде Pragmata.Зариби ме от демото,въпреки хакването,а съм и голям фен на космически игрици.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
14 април 2026
През април вероятно ще си взема абсолютно всичко ново - новия Джей и Боб, Tides of Tomorrow, Saros (разбира се), Aphelion, обаче Прагматата единствено ще я пропусна, не мисля, че ще ме изкефи. Все пак чакам отзиви от Доктора. Почнаха да излизат оценките- Прагмата ще се окаже кандидат за Игра на годината, като гледам- само деветки и десетки..

Започнах и аз Бордърлендс 4, ударих 5-6 часа (винаги със Сирената, има си хас) и се кефя на макс на геймплея, класическа много здрава пуцалка- куката и глайда са страхотни и добавят много яко чувство за подвижност. Това бяха плюсовете- сега минусите- потресаващо слаба история, още по-жалки лафчета и къде, по дяволите, са миньоните при босовете, от които да се храниш със Second Wind Няколко пъти ме уби тоя големия хеликоптер и на секънд уинд седя безпомощно като теле в дувар...

Имаше и една велика гавра, която завинаги ще топли сърцето ми - нашето геройче-сладурка казва на фитнес маниака, който си търсеше книгите и очаква ти да му ги намериш "Брат, мислех, че във фитнеса четете само роментъзи"

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.