Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
lyubohar
Цитиране
23 май 2026
Направих 3-4 часа на Pragmata и съм разочарован. Играта е нещо като RE, адаптирана за деца. Усеща се ДНК-то на RE отдолу, но всичко е някакво...никакво такова, не знам. Битките са се опитали да ги направят динамични и интересни, но лично на мен това помпане на копчета ми е досадно и еднообразно. Всяка битка е една и съща. Освен това са ужасно лесни, не съм умрял нито веднъж все още. А и лично мен врагове-роботи ме дразнят във всяка игра.

Графично играта е супер, но атмосферата ми е прекалено оптимистична. Някак си изоставена космическа станция трябва да е мрачна и гадна. И все едни и същи коридори. Химията между героите е доста слаба, сравнено с, примерно, Кратос и неговия син. Диалозите са скучни и детски, няма чувство за хумор. Та така, играта е "стабилна" както бихте казали вие, за мен е на ръба дали да се играе или в коша

The_Doctor46
Цитиране
23 май 2026
Сайта ли беше "умрял" вчера или нещо се беше прецакало в моя "телевизор"?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
BundyBari
Цитиране
23 май 2026
От сайта е било, на мен също не ми отваряше. И аз да не съм офтопик, от вчера цъкам Warhammer 40 000: Inquisitor - Martyr. Като цяло най-общо засега ми прилича на Diablo в космоса. Нищо впечатляващо, но мисля да я врътна така по-лежерно.
Rostik79
Цитиране
23 май 2026
lyubohar написа
Направих 3-4 часа на Pragmata и съм разочарован. Играта е нещо като RE, адаптирана за деца

Това "RE" Resident Evil ли имаш предвид или нещо друго? Че за Resident Evil нищо общо не виждам, поне от демото и което съм виждал от играта.
lyubohar
Цитиране
23 май 2026
Да, еми на Capcom e и си се усеща. Малко е Resident Evil в космоса (като механики и геймплей, не като история и атмосфера).
Rostik79
Цитиране
23 май 2026
Аз си взех на 25 евро Hellblade II и е брутално яко изживяване. Да, знам: "то това е пешеходен симулатор, няма геймплей, ако ми се гледа филм, ще си пусна Нетфликс" и т.н. Обаче мен много ме кефи. Аудио-визуално страхотно изживяване, потапяш се в нордическа, смазваща атмосфера, графично е пиршество за окото, музиката е трепач!
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.