Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Mitko6000
Цитиране
02 юни 2026
Не катерене, ами бомбастични сцени с експлозии, тип екшън филм (типично при Бонд), и cover стрелба. Ръкопашният бой напомня на Batman Arkham и Sifu в по-малка степен. Една от бос битките е доста подобна на Mr. Freeze в Аркам Сити, който се сеща.

Приликата с Хитман пък, идва оттам, че в някои нива има големи отворени пейзажи в които можеш да си изпълниш objective-а по различни начини. Но далеч не е копие на Хитман, макар и да ползва същия енджин.

lyubohar
Цитиране
02 юни 2026
Мерси, май съвсем ме изгубихте Batman Arkham е чук, но всичко останало не е моето. Все пак при тия високи оценки ако някой ден я пуснат примерно в Plus ще я тествам.
Mitko6000
Цитиране
02 юни 2026
Лошо няма. В момента съм на 7-ми чаптър както при Доктора и солидно бих казал, че играта заслужава 8.5/10. Далеч не е перфектна, проблеми има, но като цяло не съм имал момент, в който ми е било скучно. През цялото време ми е било кеф до момента. Определено, след като мина историята, ще преиграя някои части, че и на по-висока трудност и ще пробвам Tactical Simulations режима.

Впрочем, друг огромен плюс, е че играта има replay система като на Uncharted 4. Можеш да се върнеш в всеки чаптър, на всеки чекпойнт който искаш и играта продължава оттам. Винаги ценя такива опции в игри с история.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.