Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
bonchef
Цитиране
13 юли 2026
СТАЛКЕР-2. Играта е страхотна и ..... има най-дървеното прицелване с джойстик което някога ми е попадало наред РДР2. Бутвам гъбката, мерника не мърда, бутвам по силно и айде целта е подмината. Наред с плуването на мерника при прицелване играта се доближава до симулатор. Обмислям да си я доиграя с клавиатура и мишка ако сработят с ПС-5 про но би следвало. РДР2 нямаше динамични престрелки но тук с разни гадини, мутанти, кучета и какво ли още не нещата са груби. Друг вариант е да включа асистентите при прицелване но ще се развали кефа. Играя на трудност Сталкер не мога ди си представя какво ще е на другите две Ветеран и Масътр. Тази конзолка е по малка от оригиналния ПС-5 и доста по рано вентилаторите почват да се чуват. Оригиналния ПС-5 явно е бил по оптимизилан откъм охлаждане.
Rostik79
Цитиране
13 юли 2026
Е, то София - Бургас по магистралата за 3 часа и баба може
Ама от Шумен през Стара Планина докато стигнеш магистрала А1 са едни проходи, едни завои и баири и ограничения и един камион като те затапи, може с десетки километри да караш зад него без да можеш да изпревариш. Има идиоти, които изпреварват по завои, някои от тях после влизат в хрониката на вечерните новини, затова аз доста предпазливо карам. Ама скоро време магистрала през северна България май няма да видим завършена, така че това е положението.
Mitko6000
Цитиране
13 юли 2026
Доста странно. На мен ако Озонци ми анулират поръчка ми се обаждат винаги, ама то е само в случаите когато нещо е от доставчик, който не им го доставя.

А иначе за вентилаторите на 5-цата, аз съм с оригиналния и хич не се чува, като се има предвид, че е на 3 години и половина вече.

lyubohar
Цитиране
13 юли 2026
bonchef написа
СТАЛКЕР-2.
bonchef написа
джойстик

Защо, о, защо ...Това буквално е най-PC играта евър, как може да си го причиняваш

Ростик, ако го няма физически в Шумен, утре имам път до Озон. Мога да ти я взема и да ти я пратя по еконт/спийди и да ми преведеш по Револют.

Rostik79
Цитиране
13 юли 2026
На ПС5 (също от първите поколения) нямам спомен да съм чувал вентилатор, обаче като пуснах GoW на VRR (да вдига кадрите на 60 херца до 120 на места), почна без предупреждение да се самоизключва от прегряване. Това беше от прах, който пълни решетката на захранването (не е прахолякът от корпуса) и се почиства доста трудно. Или се разглобява почти целия, или, както аз направих - приспособих към прахосмукачката една сламка и така стигнах то захранването и изсмуках прахоляка. Спря да се самоизключва.
А на ПС5 про-то, с което съм от вече 2-3 месеца също не съм чувал вентилатора изобщо.
Rostik79
Цитиране
13 юли 2026
Мерси Любо, но няма нужда. Аз ще съм във Варна в края на седмицата и там може да отида в Озон в мола.
Или просто да не я вземам сега играта, а по-нататък. И без това имам още бая от Старфийлд, а после глася Резидент Ивъл 4, също един пропуск ми виси - Call of Duty WWII, която отдавна искам да разцъкам. Знам, че е кратка кампания, но си имам носталгия към игри за ВСВ, които в началото на 2000-те бяха голям хит и много пъти съм превъртал MoH: AA, първите Call of Duty, Return to Castle Wolfenstein, дори Battlefield 1943 я изиграх на сингъл.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.