Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
nightwarrior
Цитиране
08 септември 2026
Докторе, ако ти се занимава, в nexus-a има модове които отключват финалната трудност, без да трябва да изиграваш играта и такива, които правят противниците по-агресивни(втория само го мернах като заглавие, не съм го свалял).
dzhiny
Цитиране
08 септември 2026
Наистина стоят като подарени и чакат да ги коляш и на мен ми направи впечатление, дано стане по раздвижено.
Иначе на GoW ми напомня някак фентъзи света, примерно там когато отиваш в другия свят през порталите и тия подобия на пъзели, където трябва да оцелиш нещо за да задвижиш някакъв механизъм. Иначе я сравняват и със Сектирото много, но аз не бих, освен че тематиката е самурайска. Ам то ти си свикнал на труднотийте, тя тая няма какво да се мери...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
08 септември 2026
nightwarrior написа
Докторе, ако ти се занимава, в nexus-a има модове които отключват финалната трудност, без да трябва да изиграваш играта и такива, които правят противниците по-агресивни(втория само го мернах като заглавие, не съм го свалял).
Благодарско,Найт,ще ги погледна,особено този за агресивността.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
08 септември 2026
lyubohar написа
The blood of dawnwalker доста се влоши след пролога (който е супер). Буквално се разпадна до евтина версия на Ubisoft open world...

Още от трейлърите ми изглеждаше точно такова, каквото Любо описва и не схванах хайпа покрай играта. Всъщност схващам го - основно заради кадрите от CDPR и горещите фенове на Уичера, което е напълно обяснимо.
Нещо подобно се случи и с The Callisto Protocol - хайп заради Глен Шофилд (основният човек зад Dead Space) и макар да не беше зле самото заглавие, се усещаше повече като имитация на Дед Спейс. Но поне имаше голям финансов бюджет и графично е на високо ниво. Даунуокера изглежда доста outdated визуално.

lyubohar
Цитиране
08 септември 2026
И все пак продължавам да я играя и сигурно ще изиграя всичко - въпреки описаните от мен недостатъци. Което рядко ми се случва. Явно в играта има някаква магия и много силна атмосфера, които ме държат. Постоянно откривам нови механики, които не съм очаквал - например има нещо подобно на Nemesis системата (в по-прост вид), на базата на което целият свят се променя и постепенно става все по-труден и враждебен.

Графично за мен на PC изглежда супер, не знам на конзоли как е. Но гледам, че и оценките на играчите се въртят около и над 8, дори 9 в Стийм, така че на хората масово им харесва. Според мен с няколко пача играта ще стане още по-добра, а следващата игра на това студио, ако се вслушат във фийдбека, ще е на Witcher ниво. Просто основата я има, трябва още малко опит и фокус, не да се опитват да включат всичко възможно.

igra4
Цитиране
08 септември 2026
Какво ще рече главната мисия е с време? Като мине времето играта свършва ли ?. Това е много тъпо в такива опън уърлд игри, само заради това не бих я играл никога.
Rostik79
Цитиране
08 септември 2026
Любо ще обясни по-добре сигурно, че я играе, аз не съм, но доколкото разбирам, не е да тече времето в реално време, а е по-скоро като ресурс, който само в определени случаи изразходващ. Примерно за някоя странична мисия ти трябват 2 часа и решаваш дали да я правиш или да ги спестиш.
igra4
Цитиране
08 септември 2026
Само бойната система да не е като KCD, че я мразя или нещо соулско. Уичър 3 се играеше с две копчета удар, блок и додж.
Rostik79
Цитиране
08 септември 2026
Вече наближавам финалните мисии на Starfield, че ми се иска да пробвам Crimson Desert що за животно е. Иначе Старфийлда е каквото очаквах - приключения в космоса. Вече около 100 часа направих и почнах да изпитвам умора от играта, а цели механики още не съм даже пробвал като строенето на собствена база. Ъпгрейдите на кораба също не са ми много ясни. И малко ми е странно как съм отключил малка част от уменията, а от самата основна игра ми остават последните 3-4 мисии. Явно наистина грайнденето си е било замислено като неотменна част от прогреса на героя или за ГЕЙМ+, но явно дотам няма да стигна. Заглавието ме кефи, но не чак че да го почна отначало. Намерих и един скафандър или май с мод го взех, който направо ми обезсмисля всички други скафандри, съответно ми се обезсмисли и умението за крафтване и модифициране на скафандри. Играя на максимална трудност и въпреки това към този момент имам оръжия, с които one-shot-вам повечето противници. Балансът хич го няма
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.