Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
23 септември 2026
Аз в понеделник гледах малко стрийм на SH и ми хареса това,което видях,а после разбрах,че има early access.Бях натрупал доста бонуси в Епик стора и си взех делукс изданието за 25 евро.Поиграх вчера 3-4 часа.Атмосферата е топ,както в римейка на двойката,пъзелите също са приятни.Има опция дали да ти подсказва за тях,но аз я изключих.Обичам да се блъскам сам.За комбата не мога да дам някаква кой знае каква оценка,че съм още в началото,а играя и на най-висока трудност ,и засега само се промъквам/бягам.Историята трябва да си я разплиташ.Не знаеш защо си попаднал там и какво трябва да правиш.Технически за първите часове не съм имал проблем,а изхлежда е добре оптимизирана за разлика от римейка на двойката да речем.Смятам,че който харесва поредицата,ще хареса и тази.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
23 септември 2026
Тo SH не излиза ли нов съвсем наскроо или се бъркам нещо?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
23 септември 2026
Точно за новия с чернилката говори Доктора.

Аз уикенда (то си беше като уикенд, три дни се събраха) поразцъках покрай новата Фифа, която е като старата, само че нова, и още няколко игрици.

Flintlock- souls лайк, който много ми хареса. Много раздвижен екшън, няма толкова наблягане на парирането, доволен съм. С кеф ще си я изиграя. Сега героинята е чернилка и леко ме дразни, но не е чак толкова зле.

Dragons Dogma 2- върнах се към нея преди новия ъпдейт Dark Arisen, който ще излезе в началото на октомври. Направих ново геройче и някак си повече ме изкефи, отколкото предния път като я играх. Откарах днес до 6 сутринта, имаше едно трепане на циклоп половин час, явно още не съм готов за него, поне 10 пъти съживявах хора от партито. Играта е ток. Дразнеше ме преди, че няма фаст травъл, но намерих някакъв камък, който от всяка точка на картата те праща в столицата и съм доволен

Сега се чудя какво да си взема- Дюн, Кримсъна или Улвърин..

Контрола и Сайлънт Хил съм твърд пас, не съм фен на поредиците.

The_Doctor46
Цитиране
23 септември 2026
dzhiny написа
Тo SH не излиза ли нов съвсем наскроо или се бъркам нещо?
Миналата година излезе Silent Hill f разработена от NeoBards Entertainment.Тази е разработена от Screen Burn и двете за Konami разбира се.Разликата е,че новата(Townfall) е стенд алоун спиноф на франчайза.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.