Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
BundyBari
Цитиране
02 октомври 2026
Не се карайте момчета... като излезе GTA VI си направете по един аватар в играта и разрешете спора там като "мъже"... все пак това е гейминг форум, не сме в коментарите на торент от Zamunda (RIP), или спортна статия в Sportal.bg
Mitko6000
Цитиране
02 октомври 2026
igra4 написа
Ти и да искаш няма да се размножиш, анонимен мишок. Варна не е толкова голяма, много ми е интересно на живо дали ще си толкова отворен. Може да се видим, да си поговорим на живо, тука е лесно ;\)

Аз отворен не съм поначало. Доста спокоен и скромен човек съм. Само и единствено на простотиите ти се подигравам, и то в твой стил. И явно работи.

То в Sportal.bg има само спам тип "Секс за една нощ вече". Дори и това няма.

BundyBari
Цитиране
02 октомври 2026
Ами да предложи и тука някоя "колежка-геймърка" такава обява, ще се вдигне активността във форума много....
igra4
Цитиране
02 октомври 2026
BundyBari написа
Не се карайте момчета... като излезе GTA VI си направете по един аватар в играта и разрешете спора там като "мъже"... все пак това е гейминг форум, не сме в коментарите на торент от Zamunda (RIP), или спортна статия в Sportal.bg

Тука коментираме игри плюем или хвалим. Не съм видял друг да обижда някой, нито аз го правя.
И аз не искам да се обръща на спортал коментари.
Митко, стана ми интересно просто, на нищо не съм се хванал от години игнорирам и не обръщам внимяние на нищо. Останали са тук 5 човека и да се разваля сайта с простотии не виждам смисъл.

Mitko6000
Цитиране
02 октомври 2026
Това да плюем и хвалим игри няма нищо лошо. То, затова е форума. Важното е как се прави. Начинът по който ти го правиш и прекалената привъразност към Рокстар е глупава и излишна. Кой бил беден, нърд, кой на какво се празнил. Хем не виждаш смисъл от простотии, хем ти си един от водещите във форума по това отношение. Ей това ми е проблемът и затова се заяждам с теб по този начин.

Както си и забелязал, имало е моменти в които съм и съгласен с теб и дори да не съм, освен един лек майтап да отнесеш, няма друго. В момента, за втори път си позволих да ти скоча, ей така, да видиш и другата гледна точка.

Иначе, какво ти харесва и какво не, твоя работа.

Приключвам тази тема и аз, че и на мен ми омръзна вече.

И за протокола, L.A. Noire ми е една от любимите игри. Най-добрата детективска, със сигурност. Така че, за качеството й съм съгласен, не и за другото.

bojosan
Цитиране
02 октомври 2026
BundyBari написа
Ами да предложи и тука някоя "колежка-геймърка" такава обява, ще се вдигне активността във форума много....
Ич ни не требва.Даже съм казал на пичовете - кога се напиваме, никакви жени. Има ли жена на масата, секи като се напие почва да оригиналничи да се прави интересен, всичко става искуствено. НИКАКВИ ЖЕНИ ! Жената е за да си седи дом и да си гледа децата.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.