За модата е ясно,взимат се пример предимно от мутри,рапъри и чалга певици. След това дете видяло тези хора на тв и интернет,се опитва да ги копира. Няма каво да се прави,това ни е съдбата.
Аз понеже такава ми е работата и общувам със доста млади,мога да кажа че от тяхна страна основно се слуша азис,чалга певиците и някакви рапъри правещи се на гъзари.![]()
(тая тема много оффф взе да става)
За възрастните съм съгласен, повечето от тях, които бръснат главите са с липса на коса. Мисля че имаха предвид, че и доста младежи го правят, повечето с напълно нормална коса.
Все тая де, то дълга/къса/никаква... Хора сме и всеки с вкуса си. Не ми стои нормално дълга коса на момче/мъж, ама в крайна сметка той си я носи, да прави каквото иска. Не съм бил с дълга коса, моята приближи ли средна дължина вече е неподвластна на гребен и не я понасям. И с гола глава не съм бил и бих бил само, ако се наложи.
В училищното рейсче шофьора на времето имаше оплешивяване като Патрик Стюарт (голо отгоре и коса от страни). Човека вместо да я обръсне или поне да я носи нормално, пускаше повече коса от дясно и я премяташе отгоре... Това е една от най-нелепите прически, които някога съм виждал.
П.С. А за косите - въпрос на вкус, като бях малък майка ми ме подстригваше и ми оставяше някаква коса до раменете, която ненавиждах, после като поотраснах малко почнах да се подстригвам съвсем късо и така си е и до днес. Ама в последните години взе да оредява стабилно отгоре косата, тъй че предполагам, че след 5-10 години ще се нося гологлав редовно.
То и повечето ми авери се носят гологлави заради това, не познавам много пишман мутри. ![]()
Иначе да, интересен въпрос, аз не се сещам оттук кой имаше VR. Вероятно на повечето хора не им се занимава с gimmick-ове. ![]()
@rosniak - с това твърдение дори и Rockstar можеш да ги пратиш в шах. ![]()