Като пържената цаца - не някакво Велико произведение на кулинарията, ама страшно върви с бира, особено в горещ ден.
Друг е въпроса, че той по-скоро търси FPS във вселената на Елдъна, такова нещо вече нЕма
Не ме разбирайте погрешно, Ремнанта е чудесна игра, но като Елдер Скролс трудно. Единствените игри, които се доближават до него, ако не с геймплей, то с органично изследване на света, докато си в състояние на възхищение - последните две Зелди. Особено втората. Тъкмо когато се възхищавах от огромния и красив свят, със облачните градове и... Видях и подземния свят. Точно като в ЕР.
За жалост играта е Нинтендо ексклузив(макар че емулаторя на Breath of the wild вървеше страхотно, та на РС може да се пробва, за новата не знам как стоят нещата). А и дори и те не отговарят на изискването да са с огнестрелни оръжия.
По принцип Dark Descent повсеместно всички фенове обявиха за най-добрата игра в света на Alien, заедно с Isolation. Откъм свят, атмосфера, lore, хорър и т.н. Това не значи, че е без проблеми и за съжаление проблемите са доста фрустриращи. Освен това е много трудна...XCOM-подобните по принцип са си трудни, но тази е dark souls-ът на XCOM игрите ![]()
LOL
Бе, аз хубаво се присмивам, ама станало малко като присмял се хърбел на щърбел, сега видях, че тоталка имам 1352 часа
Демек Ростик може да ми се подиграва сега