Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
vldir
Цитиране
15 май 2025
То е ясно че няма да я взема на тази цена, но отначало си помислих делукс простотии и разни такива пък то.
Charcharo
Цитиране
15 май 2025
Аз я имам и я играя. Но още съм в началото.
bojosan
Цитиране
16 май 2025
На Кашон X графиката е даунгрейдната, предишните имаха по хубава графика. Само първи чаптер съм минал вчера - нищо особено засега.
Rostik79
Цитиране
16 май 2025
vldir написа
Нов Doom в steam за 80 еврака!?! Тея откачиха

Странно, че в магазина на Sony е 70 еврака (139,90 лв).

The_Doctor46
Цитиране
16 май 2025
Явно Valve са по-алчни.

P.S ся проверих и на всяко друго място,в което я предлагат е 69USD/Euro ,само в Steam е 79.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
16 май 2025
Те щото Валя определят за колко ще си продаваш играта в магазина им. Те си вземат процент, явно Майкрософт/Бетесда са решили да го пуснат на повече.

Ама аз донякъде съм ок, на твоята платформа си го пусни по-евтино, пък някой ако иска на друга, да се изръси повече. По-добре от временната ексклузивност на Епик.

Впрочем по сайтовете за ключове дори на релийз Стийм ключовете са около 60 евра, но да вдигането на цените е неприятно. Но пък беше ясно след като Нинтендо повлече крак и на болните фенове не им мигна окото, даже ги защитават. 70-80 ще си е новия стандарт, вероятно АА ще се качат и те до 50-60.

Rostik79
Цитиране
16 май 2025
nightwarrior написа
вероятно АА ще се качат и те до 50-60.

Те и сега са си толкова. Само индитата са на по 20-30 евро, че даже и някои от тях са повече.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.