Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
15 септември 2026
Вероятно са очаквали нещо като Спиндерман-а.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
15 септември 2026
Ами да са гледали трейлъри и прочели тези с очакванията. Още от поне половин година назад се знае каква ще е играта, даже геймплей имаше.
Спайдерменчето е много благодатен персонаж за гейминг-механики: лети, скача, мята мрежи разни, всякакви джаджи, хай-тек костюми ... Както си е в комиксите. В лабораторията си изследва разни неща, сглобява, изобретява. На Върколачето ако бяха го направили да пуска роботчета, дрончета и разни джаджи, щеше да е нелепо.
LethianDream
Цитиране
15 септември 2026
Току-що се изкуших и си взех жълтия Улвърин контролер И съм мега хайпнат, от дете не съм се кефил така, все пак ми е мега любим герой

Утре като ми дойде, директно почвам с него да блъскам в дигиталното делукс издание (за разлика от Найт, който ще събира да ми носи вода от десет кладенеца как играта не става)

igra4
Цитиране
15 септември 2026
Eвала Летиане, който има пачка играе така всичко на дей уан 😀

За мен играта също не става, а и имам за разцъкване. Все пак е на инсомниак, може и да е най-слабата тяхна игра, но пак да е играема

LethianDream
Цитиране
15 септември 2026
То не е да имаш пачка, аз пари нямам много, но имам пари за хобито си. Както простите пастърми наливат 600 евро на месец за корекции и грим по себе си, така аз наливам в игри Но не съм скъсаняк, който да чака игрите да станат една стотинка, защото някой написал лошо ревю
The_Doctor46
Цитиране
15 септември 2026
Аз имах предвид,че са очаквали по-мащабна игра с отворен свят като спайдърмен.Не знам,но с такова усещане оставам от някои ревюта.И се повтаря и бюджета,който наистина е колосален.За сравнение Спайдърмен 2 е имал 315 милиона бюджет,а Върколака 305.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.