Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Mitko6000
Цитиране
21 септември 2026
Хич не е умрял. Много хора имат повече достъп до игри от всякога и просто обичат да се оплакват от всичко. Дали за пари, дали за някакво емоционално удовлетворение. Ако мислиш, че е умрял, винаги можеш да си намериш друго хоби.

Но аз съм като Летиан. Върколака почти го приключих и оценката ми не се е променила особено от първите впечатления. Все още е забавна и солидна игра, макар и не шедьовър. Че даже и мисля и NG+ да започна, че да мога да отключа всички ъпгрейди на макс и да стигна max level. Оттам нататък, ще се връщам за релакс и да кормя лоши. Мисля, че играта е перфектна за това.

След като приключа там, ако още не е излязла GTA 6 дотогава, може би ще се върна да довърша и Mafia The Old Country. За момента съм меко казано разочарован от тази игра. Оценявам, че не е като 3-ката, но очаквах нещо на нивото на римейка на 1, както и 2-ката. Засега е далеч и от двете.

Да не говоря и за беклога от над 200 игри, който ми се трупа от 2018 година, насам. Тъй че, не, геймингът не е умрял, никак даже.

BossOfGermany
Цитиране
21 септември 2026
LethianDream написа
Не само, че не е умрял, ами буквално се чудя откъде да го подхвана. Нови Дюн, Контрол, Улвърин...Тепърва идват GTA 6, Лара Крофт, нов Фейбъл.. та не знам за каква смърт говориш

Духовна
Mitko6000 написа
Ако мислиш, че е умрял, винаги можеш да си намериш друго хоби.

Аз от 1г + насам почнах да се занимавам с гейм дев като хоби. Никога не е било по-лесно от всякога да си създадеш своя собствена реална игра. Страстта ми е Unity 3D и AI програмиране с .cursor, но не мога да намеря стимул да продължа да работя по моят проект. Наскоро наблъсках предварително некви къси 500-700€ за про абонамент 1г .cursor, Steam publishing такса и за ултра брутална авторска музика дори (пичагата навремето беше old school trance продуцент, не ми искаше пари но аз настоявах понеже съм огромен почитател на творбите му). Желанието е огромно, но дисциплината и мотивацията в последно време много почнаха да куцат, което е тъжно за мен. Сам си правя и анимациите по стария начин на ръка като някаква аутяга тип Aspie понеже залагам на автентичността.

Живот и здраве ако имам мула в излишък много искам да инвестирам в някой който рисува дизайн на персонажи и наема low poly 3d modelwr

The_Doctor46
Цитиране
21 септември 2026
Гледам Control Resonant има 84 в метактитика,а Silent Hill Townfall 81 и ся се чудя коя да прибвам.Фен съм на Ремеди,ама съм и фен на SH.Нещо втората я хранят малко заради комбата,но атмосфера,пъзели,история все били добри.Ще пробвам и двете в някакъв момент ,ама ще видим коя първо.

Иначе това,че гейминга бил мъртъв го слушам от години,а все си е жив.Ако вече не ви се играе, момчета,проблемът е във вас не в игрите.Има си все още хубави.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
21 септември 2026
Мен Silent Hill тази година нещо не ме хвана толкова, че да я взимам. Адски много харесах Silent Hill f миналата, че и SH2 римейка преди това. Но тази още от обявяването й нещо не ми допадна. Интересно, че хранят комбата, понеже там беше слабо място и в предишната. Прекалено много ли експериментират, или някакъв друг е проблема, че не могат да го нацелят?

Control Resonant поначало не представлява особен интерес за мен. Но пак си има тонове игри. Мисля, че това ми е най-силната година откъм игра на нови игри, от 2023 насам.

The_Doctor46
Цитиране
21 септември 2026
Твърде базов е според мен.Могат да го разчупят малко,ама ще отиде вече в “полето” на други хоръри,а Silent Hill е малко по-различен тип игра,но пък и за тази казват,че “бяга” от корените си, и то успешно.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.