Ама наистина става слабо следващите месеци. Май ще се търсят разни индита. ![]()
Аз съм разочарован, не от факта, че нямам какво да играя притеснително много игри имам, дори да броя само инсталираните. Просто си бях планирал великденско размазване с Киберпънка. Сега почва да ме притеснява, че края на годината ще е... Натоварен с нови заглавия и личният ми живот ще каже "Fuck you".
Иначе сега за първи път подкарах Uncharted игрите(почнах първата миналото лято, ама нещо се заиграх с друго, а сега ги бухам сериозно). Онзиден минах първата, днес ще мина втората.
Преди време, може би и 20 години минаха вече, четох за някаква игра в PC Club и много ми хареса как звучи. Крънках един приятел да ми я даде, че я имаше (записана на пиратски диск от Славейков). Той все забравяше и аз сигурно 2 месеца мислех само за тази игра и само го крънках да ми я докара, като нищо, което имах, не ми се цъкаше. Най-накрая като ми я даде играх не повече от 1 час и това беше. Някаква супер дървена игра, която обаче си бях навил на пръста и мислех повече за нея, отколкото цъках.
А че игри има, има, слабата 2019 година още не мога да ѝ доиграя всички игри.
The Outer Worlds още не съм я пробвал и много много не искам. Не е моята игра. GreedFall я играх малко и много ми хареса, мяза малко на Witcher 3, особено ако се направи някакъв хибриден build, примерно magic и gunslinger.
Сега за бъдеще съм решил първо след няколко дена да почна Jedi:Fallen Order и след това, ако не е излезнало нещо интересно, да пробвам някой от PS4 ексклузивите, които са излезнали за PC. Примерно Detroit или ако слуха за Horizon Zero Dawn e верен. Малко кофти че заинтригуващите заглавия ще излизат чак септември месец.
DAWN OF FEAR - 03 Февруари - хорър
THE DARK CRYSTAL: AGE OF RESISTANCE - 04 Февруари - RPG
MONSTER ENERGY SUPERCROSS 3 - 04 Февруари - рейсър
ZOMBIE ARMY 4: DEAD WAR - 04 Февруари - шутър
ZERO ZERO ZERO ZERO - 05 Февруари – платформър
7TH SECTOR – 05 Февруари – адвенчър
GLASS MASQUERADE 2: ILLUSIONS - 12 Февруари – пъзел
UNDERHERO – 12 Февруари – платформър
DARKSIDERS: GENESIS – 14 Февруари – екшън/адвенчър
DREAMS – 14 Февруари – адвенчър
BAYONETTA/ VANQUISH – 18 Февруари – римейкове
HUNT: SHOWDOWN – 18 Февруари – екшън/ шутър