Иначе започна втори сезон на Arcane. Вероятно най-яката анимация, която съм гледал. Супер е. А даже не харесвам анимации и не знам нищо за League of legends. Много изпипан във всяко отношение. Много силен "Dishonored" вайб.
История, диалози, развитие на образи, екшън сцени...Всичко е на доста високо ниво. А анимацията и атмосферата са невероятни и силно напомнят на Dishonored (вероятно и на Лигата, ама като не съм играл и не знам).
Като цяло е пълна скука. Отново безкрайни разговори в стаички и минимално развиване на сюжета. Събитията от първите два епизода (сумарно повече от два часа) спокойно в две-три изречения се побират.
На Аркейн загледах първите два-три епизода и е доста добро.
п.с. Рагнар много ме кефи как си играе ролята, все едно си е Рагнар
Аркейн първият е доста добър, изгледах го с кеф, но после общо взето го забравих. Вторият сезон обаче е направо друго ниво. Нищо чудно, че има само 9-ки и 10-ки и е влязъл в топ 25 за сериали въобще.
След тази презентация на lyubohar на Arcane ще го гледам, само да си довърша From. Силоза и той почна и чета яки отзиви, че доста добре е започнал.
Иначе за Antony Starr, доколкото съм попадал на информация е, че е супер пич в истинския живот, но знае ли човек...