hategame logo
A Plague Tale с над милион продажби
пуснато на 01 юли 2020 от pseto
a plague tale
A Plague Tale, една от най-силните игри на 2019 година, е преминала границата от милион продажби. Новината бива обявена малко повече от година след премиерата на играта.

Тя се появи на пазара през май 2019-а. Отзивите за A Plague Tale бяха солидни – предимно относно атмосферата и историята, въпреки че и геймплеят бе достатъчно приличен, макар и да не се изпъкваше с нищо.

Така разпространителят Focus Home може да се похвали с поредна успешна игра от среден клас под шапката си. Разработчиците Asobo Studio също несъмнено са щастливи от постижението на заглавието.

Слуховете твърдят, че в момента се готви продължение на A Plague Tale. Възможно е представянето да се случи още през тази година.

Коментари
vldir avatar
vldir
04 юли 2020
Добра игра.
pseto avatar
pseto
04 юли 2020
A Plague Tale > The Last of Us II, бих казал.
pepito avatar
pepito
06 юли 2020
Определено, даже 2-те игри имат общи елементи включително серийния убиец в ролята на главната героиня, лично на мен A Plague Tale повече ми хареса във всеки един аспект - сеттинга, дизайна, пъзелите и т.н. А механиката с плъховете беше уникална, TLOU2 няма с какво да конкурира тук, може би само с излишно крайния си драматизъм
bojosan avatar
bojosan
05 юли 2020
Aз дори и не можах до средата да стигна.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл