hategame logo
Assassin’s Creed Rogue за PC излиза през март
пуснато на 05 февруари 2015 от pseto
assassin's creed rogue 15
Assassin’s Creed Rogue се сдоби с дата за PC дебют. Играта, разработена почти изцяло от Ubisoft Sofia, ще се появи за персонални компютри на 10 март.

Заглавието дебютира миналата есен само за Xbox360 и PlayStation 3. Играта беше своеобразната „лебедова песен“ на базираните в Северна Америка представители на серията Assassin’s Creed, като получи доста добри отзиви от геймъри и критика. Освен всичко друго, за първи път в серията имахме цяло заглавие от серията, посветено на тамплиер – Шей Патрик Кормак.

Заедно с обявяването на Assassin’s Creed Rogue за PC научихме и системните изисквания. Минималните такива са както следва:

-процесори Intel Core 2 Quad или AMD Athlon II X4;
-видеокарта Nvidia GTS 450 или AMD Radeon 5670 с поне 1 GB памет;
-2 GB RAM;
-64-битов Windows 7 или Windows 8/8.1;
-11.4 GB дисково пространство;

Както бихте се уверили, изискванията са доста скромни. Което не е изненадващо с оглед на факта, че Rogue фактически не предлага нищо ново във визуален аспект, сравнено с Assassin’s Creed IV. Можем да очакваме и играта да върви достатъчно добре на широка гама PC-та.

В сайта Assassin’s Creed Rogue се намира в ънхейтабъл. Въпреки липсата на особени иновации откъм геймплей, основната история е достатъчно интересна. Така ако цената за PC е добра, то можете да се замислите за приключението на Шей Патрик Кормак.

Коментари
Former Gaming Shithole avatar
Пабло Ескобар
05 февруари 2015
Играта хубава ли е и дали си струва да я играя?Гледха клипчета в тубата и ми изглеждаше доста като четворката която беше доста добра игра.
rosniak avatar
rosniak
05 февруари 2015
Пропуснал си да добавиш в началото "Както rosniak каза и отряза, малко след излизането на играта за PS3 и Xbox360... "
HighFist avatar
HighFist
05 февруари 2015
Разработена е на основата на четворката и като цяло е с положителни оценки по сайтовете. Аз обаче все още не съм я играл.
pseto avatar
pseto
05 февруари 2015
Като цяло има някои новости спрямо Assassin's Creed IV, но нещата в своята есенция са си кажи-речи същите. Интересно е да се мине за историята от феновете на поредицата, но иначе... не съм 100% сигурен.

@Пабло Ескобар - ти като фен на това да минаваш игрите в сингъл сигурно ще харесаш Rogue, особено ако си падаш и по Assassin's Creed по принцип. Но истината е, че геймплеят след 10-на часа... омръзва.

@rosniak - което си е истина си е истина.

Former Gaming Shithole avatar
Пабло Ескобар
05 февруари 2015
Иначе за колко часа я превъртя и имаше ли някакви бъгове каквито има в unity?А и нали е правено то българско студио ще я пробвам.
pseto avatar
pseto
05 февруари 2015
Бъгове и гличове кажи-речи нямаше, при всички положения не и от калибъра на Unity. Един път ми се случи да се заклещя в едно дърво, понеже опитах да мина напряко през една планина, но горе-долу това беше.

Откъм геймплей - трудно мога да ти кажа. Със сигурност играх над 10 часа, но имам навика да обикалям из отворения свят, тъй че нямам идея колко точно дълга беше историята. Като цяло ми се стори достатъчно дълга играта, ама ако се прекара само през основната история може би ще е доста по-къса.

vldir avatar
vldir
05 февруари 2015
Дано да е по-добра от Unity, че си ебало мамата.
pseto avatar
pseto
06 февруари 2015
Поне за конзоли е достатъчно добра, но отделен въпрос е, че този енджин се подобрява от Assassin's Creed III насам, тоест три години (до 2014-та). Unity беше нещо ново и това се виждаше отвсякъде, ама... видяхме и какъв е крайният резултат.
undefined
10yo10f
06 февруари 2015
За Unity още няма пач 5... нито пък им работи acinitiates... не пишат нищо по Live ала бала там... направо съм потресен и разочарован.
pseto avatar
pseto
06 февруари 2015
Нормално е, в днешно време рядко има поддръжка, която да продължи повече от 2-3 месеца. Вече е февруари, готви се с пълна сила новия Assassin's Creed Victory и никой не се занимава с Unity. Още няколко DLC-та и пенсиониране на тази игра с почести.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл