hategame logo
Baldur's Gate III излиза тази година?
пуснато на 15 февруари 2020 от pseto
baldur's gate 3
Baldur's Gate III ни беше представен миналата година. Продължението на култовата игра се разработва от Larian, които пуснаха двата Divinity: Original Sin. И вероятно серията не може да е в по-добри ръце от техните.

Онова, което липсва е обаче дата на премиера. Но пък от едно доста интересно място получаваме информация, че е възможно Baldur's Gate III да излезе тази година. Форумите на Google Stadia.

Член на екипа на стрийминг услугата споделя там, че тази година към нея ще бъдат добавени Doom Eternal, Orcs Must Die! 3, Baldur's Gate III и много други игри. Естествено споменаването на последната е най-интересно с оглед на липсващата дата на премиера.

Така въпросът е дали Google знаят нещо, което ние не? Или става дума за най-обикновена грешка на някого? Тук можем да спекулираме.

Иначе от Larian последно видяхме Divinity: Original Sin II през 2017-а. Ако приемем, че някъде тогава е започнала разработката на Baldur's Gate III, може би три години биха стигнали за пазарна премиера. Но пък ако трябва да залагаме - 2021-а звучи по-вероятна.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл